Apartmány Laura

Rakousko, Tyrolsko, Mayrhofen

Appartements Laura, Mayrhofen

  Rakousko, Rakouské ledovce, Tyrolsko, Zillertal, Hintertux (ledovec) - Zillertal 3000, Mayrhofen
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Základní informace
Pohodlné apartmány se nacházejí 500metrů od centra Mayrhofen v klidném prostředí s výhledem na hory. V regionu stezky pro pěší i pro cyklisty.
Proč si vybrat Appartements Laura?
vhodné pro rodiny s dětmi
krásná příroda kolem hotelu
možnost domácích mazlíčků
Ubytování
Apartmány jsou vybaveny sprchou, WC, balkonem, kabelovou televizí, kuchyní s elektrickým vařičem, kávovarem, trezorem. Apartmány jsou nekuřácké.
Popis apartmánů:
10 lůžek / 4 pokoje, balkon: 2 ložnice s dvoulůžkem, 1 ložnice s dvoulůžkem a 2 přistýlkami, obývací ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 os., cca 80 m²,
8 lůžek / 4 pokoje, balkon: 1 ložnice s dvoulůžkem, 2 ložnice s dvoulůžkem a 1 přistýlkou, obývací kuchyň, cca 75 m²,
5 lůžek / 3 pokoje, balkon: 2 ložnice s dvoulůžkem, obývací ložnice, s 1 lůžkem, cca 44 m²,
5 lůžek / 2 pokoje, balkon: 1 ložnice s 2lůžkem a 1 přistýlkou, obývací ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 os., cca 40 m2
Vybavení
Hotel nabízí Wi-Fi připojení zdarma, společenská místnost s TV, parkování u aparmánu zdarma. Pro ty nejmenší dětská postýlka nebo vysoká židle.
Strava
bez stravy

Check in od 15:00 hodin
Check out do 10:00 hodin
Tipy na výlet / Kam se podívat
Venkovní koupaliště a zábavní park Zell, železnice Zillertalbahn, ledovec Hintertux, hvězdárna Gerlos, Swarovski křišťálový svět Kristallwelten Wattens, lanové centrum Kramsach, v širším okolí hlavní město Tyrolska - Innsbruck - skokanský můstek Sprungschanze Bergisel, zlatá stříška
Tipy na další výlety s Zillertal Aktiv Card
Můžete denně využít jednu z 11 lanovek dle vaší volby (Spieljochbahn Fügen, Rosenalmbahn Zell am Ziller, Gerlossteinbahn Hainzenberg, Isskogelbahn Gerlos, Dorfbahn Königsleiten, Ramsberglift Ramsau, Ramsberglift Ramsau, Ahornbahn Mayrhofen, Finkenberger Almbahnen, Eggalmbahnen Lanersbach, Hintertuxer Gletscher), užít si volný vstup až do šesti koupališť (Mayrhofen, Fügen, Stumm,..) nebo se jít podívat do hvězdárny (+planetária) Königsleiten.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Laura
Vzdálenost od sjezdovky: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 908 178
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací