Hotel Aquamarine

Rusko, Centrální federální okruh, Moskva

AQUAMARINE

    Rusko, Centrální federální okruh, Moskva
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

4* hotel se nachází v centru města, cca 15 minut chůze od Kremlu. Hotel nabízí ubytování ve 159 moderně vybavených pokojích.

Ubytování

Pokoj typu Superior (balkon/terasa, klimatizace, TV, čaj/káva, mini bar, Wi-fi, fén, trezor, rádio, telefon)

Vybavení a služby

Restaurace, bar, pokojová služba, snídaňový bar, klimatizace, konferenční prostory, lázně (masáže, sauna), posilovna, parkoviště, Wi-fi.

Popis

Moskva je mixem několika stylů. V jednom městě naleznete moderní mrakodrapy, starobylé chrámy a socialistickou zástavbu. Centrem města je Rudé náměstí. Na jednom místě můžete obdivovat spoustu památek, jako je Kreml, nebo chrám Vasila Blaženého, který je postaven v typickém ornamentálním stylu. Na luxusní nákupy se můžete vydat do nákupní galerie GUM, za uměním pak do Treťjakovské galerie. K tomuto ubytování Vám rádi vyřídíme zvací dopis, který je nutný pro vyřízení víza pro pobyt v Rusku, a to za poplatek 1 700 Kč/osoba.

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer ? Soukromý transfer z/na letiště - auto až pro 3 osoby Jízdenky ? Vyhlídkový autobus - jízdenka na 1 nebo 2 dny, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. Výlety ? Soukromá prohlídka města s místním průvodcem – 2 h, hlavní pamětihodnosti Moskvy (Rudé náměstí, Kreml, chrám Vasila Blaženého). ? Kreml a katedrály – 2 h s místním průvodcem, soukromý výlet (např. chrám Zvěstování Panny Marie, chrám Archanděla Michaela nebo chrám Nanebevzetí Panny Marie). ? Sergiev Posad – 4 h. návštěva jednoho z nejdůležitějších center ruské pravoslavné církve, které je zapsáno na Seznamu světového dědictví UNESCO. Nachází se 70 km severně od Moskvy. Poté následuje prohlídka města Alexandrov a jeho kremlu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Aquamarine

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 179 065
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-aquamarine-centralni-federalni-okruh-rusko-z1179065/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).