Hotel Arbatax Park Resort Villaggio

  Itálie, Sardinie, Arbatax

Arbatax Park Resort - Executive Suite

    Itálie, Sardinie, Arbatax
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Luxusní část hotelového resortu Arbatax s vlastní pláží a relaxačním bazénem. Ideální pro relaxační dovolenou.

Poloha

Letovisko klubového typu se nachází asi 3 km od města Arbatax v mírně svažité 60hektarové středomořské zahradě u členitého pobřeží s množstvím menších písečných pláží. Je to jeden z nejkomplexnějších turistických resortů na ostrově. Patří k němu i obora ' Bellavista' s typickými sardinskými rostlinami a zvířaty (mufloni, divočáci, koně, sardské krávy, oslíci, ...) - vstup zdarma. Luxusní vilky EXECUTIVE SUITES leží ve vyhrazené nejexkluzivnější části hotelového resortu Arbatax Park - COTTAGE**** - se samostatnou pláží a venkovním relaxačním bazénem.

Vybavení

Resort nabízí kompletní zázemí služeb a zábavy. Centrem je velké náměstí s barem a hlavní restaurací ('domovskou' pro hosty části Villaggio Telis), která má vyhrazený barevný koutek s minibufetem a dětskými jídly. Dále je klientům k dispozici veškeré další zázemí celého resortu - celkem 7 dalších restaurací, 7 barů (jeden na pláži), 7 bazénů s lehátky a slunečníky nebo stínem (např. centrální, tropický, 50 m sportovní, exkluzivní relaxační - vyhrazený pouze pro klienty zóny Cottage) a 2 dětské bazény, v nejvyšší části resortu (Park) s krásnými výhledy na moře se nachází wellness centrum (2000m2, vstup za poplatek) diskotéka a velký amfiteátr, v částech Telis a Cala Moresca jsou další 2 velké amfiteátry a 2 sportovní centra, dále jsou v areálu některé aktivity potápěčského centra, herna, baby-, mini- a juniorklub, parkoviště, butiky. Resortem projíždějí 2 minibusy, kterými je možné si zkrátit cestu areálem či lze využít autobusové spojení (několikrát denně) do centra Tortoli (obojí za poplatek). Hotel akceptuje všechny platební karty kromě Dinners. Wi-Fi ve společných prostorách (2 větší zóny v resortu, bez poplatku). Síla a dostupnost signálu (tel.a Wi-Fi) dost místně kolísá. Malá zvířata jsou akceptována, nesmějí ale do společných prostor (za poplatek na místě € 10/den, na vyžádání). Pozor - vzhledem ke značné členitosti terénu není pobyt vhodný pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Ubytování

Luxusní EXECUTIVE SUITE jsou samostatné prostorné vilky s velkými okny a výhledem na moře, vkusně a elegantně zařízené starožitným nábytkem v orientálním stylu, mají klimatizaci-topení, velkoformátový televizor, trezor, Wi-Fi zdarma, telefon, minibar-ledničku (první náplň mimo alkoholické nápoje zdarma) a luxusní koupelnu. Maximální obsazenost 2 dospělí, kromě family suite, který je ideální volbou pro rodiny. SUITE LA TORRE - samostatná prostorná vilka ve velké stinné zahradě s velkolepým výhledem na pláž Porto Frailis a jižní pobřeží Ogliastry, se nachází asi 100 m od moře. Prostorné patio se sluneční terasou a vybavením. V ložnici lůžko s baldachýnem, obývací pokoj s maxi-TV, knihovnou a sedací soupravou. Velká okna do zahrady s výhledem na moře. SUITE NURAGHE - samostatná prostorná vilka v těsné blízkosti krásné malé pláže Baia Nuraghe, s výhledem na moře a nádhernou terasou s přímým vstupem na pláž. Prostorné zařízené patio. Ložnice a obývací pokoj vybavené vybraným starožitným nábytkem a potahy z drahých látek. Okázalá koupelna se sprchou, zabudovaná do žulové skály a velká okna s výhledem na moře ze všech místností doplňují toto pohádkové místo pro Vaši dovolenou. SUITE S PŘÍMÝM VSTUPEM NA PLÁŽ - samostatná prostorná vilka zařízená ve světlých barvách s velkými okny, které poskytují dostatek světla, prostornou ložnicí, otevřeným obývacím pokojem a terasou s přímým vstupem na pláž. SUITE S VÝHLEDEM NA MOŘE - samostatná vilka s krásnou zelenou zahrádkou a prostornou terasou vybízející k odpočinku a romantickým okamžikům, které budou doprovázeny šuměním moře. Vilka je zařízená světlými barvami a disponuje ložnici s otevřeným obývacím pokojem a krásnou prostornou koupelnou. FAMILY SUITE S VÝHLEDEM NA MOŘE - je ideální volbou pro rodiny. Suite se skládá z komfortního obývacího pokoje, 2 prostorných ložnic se 2 koupelnami, velké terasy, která spojuje ložnice a zahrádku poskytují dostatek soukromí. Samozřejmostí je krásný výhled na moře. SUITE BARCA - je jedinečný suite svým vybavením. Ložnice ve tvaru lodičky navozuje příjemnou mořskou atmosféru, kterou doplňuje úžasný výhled na moře. SUITE PETRA - je jeden z nejnovějších suite, který je velice vkusně zařízen doplňky z kamene. Jedinečná je venkovní sprcha z bambusu doplněná o zeleň. Jako všechny suite i tato disponuje prostornou terasou a výhledem na moře. Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu. Check-in: 16:00; check-out 11:00

Stravování

Každý hotel má minimálně 1 restauraci a klienti si mohou sami zvolit, zda se chtějí stravovat v restauraci svého hotelu nebo v jiné (za příplatek, rezervace 24h předem). Klienti Executive suite mají exkluzivně vyhrazenu restauraci SA GANA - pro snídaně, jedná se o velmi luxusní restauraci s převážně mezinárodní kuchyní. Večeře jsou pro klienty Executive Suite rezervovány v restauraci Del Mare, která se nachází u pláže Le Palme a disponuje úžasným výhledem na moře. Restaurace je otevřená pouze v době večeří. V resortu je celkem 7 barů a 7 dalších restaurací, které mohou hosté tohoto hotelu vyzkoušet. Restaurace Su Coile v přírodním parku je otevřena jen večer, podává typicky sardinskou kuchyni a je vždy pouze za plnou úhradu na místě. Možnost bezlepkové a diabetické diety v jakékoli restauraci (na vyžádání už při rezervaci pobytu). 2 vybavené dětské koutky (v částech Telis a Cala Moresca) pro možnost přípravy stravy pro nejmenší (jídlo není dodáváno) Počet otevřených barů a restaurací vždy koresponduje s celkovou obsazeností resortu. Ve všech restauracích jsou stoly pro 4-8 osob. Nabídka rozsahu stravy: Pobyt je možný se snídaní, které se podávají formou bufetu nebo za příplatek s polopenzí. Večer v restauraci Del Mare jsou servírované výběrem z menu, nápoje za příplatek. Večeře v restauraci Sa Gana jsou formou bufetu včetně nápojů voda (perlivá nebo neperlivá) a víno bílé nebo červené.

Pro děti

V resortu se nachází bohaté zázemí a široká nabídka sportovních aktivit a animací pro děti.

Sport a animace

V horní části zóny Telis se nachází 5 tenisových kurtů, 2 různě velká hřiště na fotbálek, venkovní hřiště a basketbalový koš. Lukostřelba v nejvýše položené části Park. U vstupu do části Cala Moresca jsou 2 kurty na squash. Dále je zde velké množství animačních programů (skupinové lekce tenisu a fotbalu, venkovního aerobiku a vodní gymnastiky, plážového volejbalu, kanoingu a lukostřelby), možnost závodů v plavání či vodní pólo ve sportovním bazénu. Blízké potápěčské centrum pořádá přímo v resortu bezplatné kurzy plavání a jízdy na kánoi a za poplatek pro děti kurzy jízdy na plachetnici a kurzy potápění pro dospělé. Je v něm také půjčovna vybavení na šnorchlování, kánoí a loděk (za poplatek). Zájemce o další aktivity vyzvedávají v resortu a sami převážejí na místa kurzů a výletů. Několik málo km od resortu je jízdárna.

Wellness & beauty

V moderním wellness centru BELLAVISTA SPA (pouze pro dospělé od 16 let) je k dispozici 10 bazénů s ohřívanou slanou vodou kolem velkého venkovního bazénu, dále mj. turecké lázně, velká sauna, emoční sprchy, hydromasáže, podvodní hudba, ledová kaskáda, solná jeskyně, relaxační sál; za poplatek masáže a estetické procedury v centru krásy. Klienti vilek Executive Suite mají zdarma 1 vstup a jednu úvodní dvacetiminutovou masáž na osobu.

Pláž

Součástí vyhrazené hotelové části Cottage je relaxační bazén v zahradě a vlastní 50m dlouhá pláž v malém zálivu, v její blízkosti jsou 3 další pláže vč. přírodní písečné pláže Tellis Village ohraničené kameny a ve vzálenější části resortu (Cala Moresca) v malebné zátoce, kde písečné terasy dosahují až k moři, je dřevěná sluneční terasa vybavená slunečníky a lehátky a ještě další skalnatá pláž Baia Monte Turri. Všechny jsou vybavené lehátky a slunečníky (do vyčerpání, osušky na vratnou kauci 10 €, případný popl. za výměnu 2 €). Několikrát denně jezdí gumový člun přímo z pláže Cottage a Borgo Cala Moresca na pláž Lido di Orri (5 minut, € 5/ os. a/r) nebo lze využít službu linkového autobusu se zastávkou před resortem. Větší pláž Orri se zázemím a barem s částí vyhrazenou jen pro hosty resortu (slunečníky a lehátka zdarma, do vyčerpání kapacity).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Arbatax Park Resort Villaggio ****
Typ pláže: skalnatá, písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 042 410
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací