Blau Arenal Habana Beach Hotel

  Kuba, Havana, Santa María del Mar

BLAU ARENAL BEACH

    Kuba, Havana, Santa María del Mar
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis zájezdu

Jedná se o pobytový zájezd na pláže 'Playas del Este' cca 25 minut jízdy od koloniálního města, královny Karibiku - Havany. Neopomeňte navštívit fabriku na výrobu doutníků či muzeum kubánského rumu Havana Club. Pláže 'Playas del Este' s azurově modrou vodou a bílým pískem jsou nezapomenutelným zážitkem.

PROŽIJTE EXOTICKOU DOVOLENOU NA NÁDHERNÝCH PLÁŽÍCH A BLÍZKO MĚSTA PLNÉM ŽIVOTA, BOHATÉ HISTORIE A NEKONČÍCÍ ZÁBAVY. HUDBA A TANEC VÁS BUDOU OBKLOPOVAT PO CELOU VAŠÍ DOVOLENOU.

Popis lokace

HAVANA:

Byla založena v roce 1519 a brzy poté se stala hlavním městem ostrova. Město je plné architektonických památek a zajímavých míst nesoucích stopy dějin ostrova. Až do druhé poloviny 18. století byla Havana obklopena vysokou zdí, která patřila k obrannému systému proti útokům pirátů. Ještě dnes jsou vidět její pozůstatky. Díky své geografické poloze byla Havana centrem námořního obchodu mezi Evropou a Amerikou. Město rychle zbohatlo a stalo se centrem dějin a kultury. Havana je na seznamu chráněných památek UNESCO a patří mezi nejvýznamnější představitele amerického baroka. Při návštěvě dnešní Havany nesmíte opomenout navštívit národní galerii ('Museo de Bellas Artes'), balet ('Ballet Nacional de Cuba'), koncerty klasické a populární hudby. Mezi další zajímavosti patří: náměstí 'Plaza de la Revolución', 'Cabaret Tropicana', 'Malecón' (promenáda) a 'La Rampa' (moderní centrum). Obyvatelé jsou usměvaví, temperamentní a přátelští.

Popis ubytování

BLAU ARENAL BEACH 4****:

Hotel Arenal je situován v oblasti 'Playas del Este' (východní Havana) přímo na pláži 'Santa Marí del Mar' s křišťálově čistou vodou. Hotel je obklopen lagunou 'Itabo', přirozeným stanovištěm červených mangrovů, plážových bobulí a mnoha druhů ryb a ptáků. Tento hotel se nachází 25 km od centra města Havana, cca 25 minut jízdy. Hotel se skládá ze 4 dvoupatrových budov, ve kterých se nachází 149 pokojů. Hotel disponuje 3 typy pokojů - 'Standart Room', 'Superior Room' a 'Junior Suite'. Standart pokoje jsou umístěny v přízemí a jsou určeny maximálně pro 2 dospělé osoby a 1 dítě. Junior Suite pokoje jsou umístěny v prvním patře a disponují obývacím pokojem. Tyto pokoje mají větší kapacitu a dokážou ubytovat maximálně 3 dospělé osoby či 2 dospělé osoby a 2 děti. Všechny pokoje jsou klimatizované, s trezorem, minibarem, satelitní TV, telefonem a vlastním sociálním zařízením s vysoušečem vlasů. Pouze pokoje Junior Suite disponují balkonem či terasou. K dispozici jsou i pokoje s bezbariérovým zařízením. Snídaně, obědy i večeře jsou servírovány v hlavní bufetové restauraci 'Oasis'. Dále jsou hotelovým hostům k dispozici Snack bar 'Parrillada', Lobby Bar, Bar Laguna a Bar Piscina.. Hotel nabízí pestré sportovní vyžití jako např. katamarán, šlapadla, kajaky, volejbal, tenis nebo kulečník. K odpočinku poslouží sauna či lze zajistit masáž. V hotelovém areálu nechybí venkovní bazén se sladkou vodou. Lehátka a slunečníky zdarma. V areálu hotelu probíhají denní i večerní animační programy či diskotéka. Pro nejmenší hosty je k dispozici denní mini-club. V lobby hotelu nechybí směnárna, zdravotnická služba, prádelna, připojení WIFI, obchůdek se suvenýry či předměty denní potřeby.

Program

1. DEN
Přílet do Havany v odpoledních hodinách (cca 18.00 lokálního času)
Přivítání s česky mluvícím průvodcem. Transfer do hotelu v Havaně. Ubytování.
2.,3., 4., ... (Počet dní/nocí dle zvoleného termínu zájezdu)
Volné dny s možností využití fakultativních výletů.
POSLEDNÍ DEN
Volný dopolední program
V odpoledních hodinách transfer na letiště José Martí v Havaně. Přílet následující den.
ASISTENCE ČESKY MLUVÍCÍHO DELEGÁTA S MOŽNOSTÍ NÁKUPU FAKULTATIVNÍCH VÝLETŮ

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou přepravu v ekonomické třídě dle letového řádu (vč. přepravy 1 zavazadla o hmotnosti 23 kg a příručního zavazadla o hmotnosti 8 kg na každou osobu)
  • Kolektivní transfer z letiště do hotelu v Havaně
  • Ubytování v Havaně ve vybraném hotelu se snídaní
  • Transfer z hotelu na letiště
  • Služby česky mluvícího delegáta po celou dobu pobytu s možností dokoupení fakultativních výletů (24 hod. na telefonu, sídlí v Havaně)
  • Pojištění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Vstupní vízum - cena 920 Kč
  • Cestovní pojištění - léčebné výlohy + storno
  • Fakultativní výlety
  • Příplatek za polopenzi v Havaně
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: BLAU ARENAL BEACH ****
Lokalita dle pořadatele: Havana, Havana
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blau Arenal Habana Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 569 369
dnes 8–19 h

Lokalita

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací

Nezávazná objednávka

BLAU ARENAL BEACH
    Kuba, Havana, Santa María del Mar

Cena
63 500 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 569 369

Zájezd

dospělá osoba
0
63 500 Kč
dítě do 6 let
0
44 400 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
920 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - dospělá osoba
0
22 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 280 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 392 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 12 dní
0
1 690 Kč