Armava Hotel

  Řecko, Kréta, Hersonissos

4/5

Armava Hotel CLEVER

    Řecko, Kréta, Hersonissos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Armava Hotel CLEVER se nachází přímo u pláže v letovisku Hersonissos, nedaleko vodního parku Star Beach. CLEVER nabídka, je výhodná kombinace ubytování v soukromých apartmánech či studiích v blízkosti hotelu 4*, kde klienti plně využívají programu all inclusive ve stejné míře, jako kdyby byly klienty přímo v daném hotelu. V tomto případě je ubytování v hotelu Armava a program all inclusive využívají klienti také v sousedním vyhledávaném hotelu Golden Beach 4*. Hotel Armava se nachází v centru jednoho z nejznámějších letovisek Hersonissos. Bary, restaurace, obchody a zabavní podniky jsou jen pár kroků od hotelu. Centrum samotného města Hersonissos je cca 1,5 km a cesta k němu vede, buď keásnou promenádou podél moře, lemovanou množstvím restaurací, kaváren a barů a nebo rušnou ulicí plnou obchůdků. Letiště v Heraklinu je vzdálono 25 km. Do centra hlavního města Heraklion je výborné autobusové spojení, autobusová zastávka je vzdálena 100 m od hotelu.

Vybavení hotelu

24h recepce, výtah, trezor (za poplatek), TV místnost, společenská místnost, konferenční místnost, restaurace, venkovní bazén a sluneční terasa u bazénu, pool bar. Možnost využívaní bazénu v hotelu Golden Beach, stejně tak služeb, které jsou zahrnuty do programu all inclusive. Hotel Golden Beach je vybaven vstupní halou s 24 hodinovou recepcí, výtahem, Wi-Fi připojením (za poplatek), hlavní restaurací, 'Golden Bar', A La Carte Restaurant na pláži, lehátka a slunečníky u bazénu, doktorem na zavolání, venkovním parkováním, obchod se suvenýry a minimarket. Hosté mohou relaxovat u venkovního bazénu, který se nachází v těsné blízkosti pláže a vedle nového baru u bazénu.

Vybavení pokoje

Menší útulné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci (za poplatek), telefon, balkon nebo terasu.

Stravování

Armava nabízí ubytování bez stravování nebo all inclusive, či polopenzi v hotelu Golden Beach.

Stravování v hotelu Golden Beach:
Poloponze nebo all inclusive. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu.
Snídaně (americký bufet) je podávána v hlavní restauraci.
Oběd a večeře (bufet) jsou servírovány také v hlavní restauraci a skládají se z místních surovin.

V hotelu se také nachází A La Carte Resaturace na pláži (otevřená od poledne do večerních hodin, za poplatek), v restauraci se podávají místní řecké speciality, dále se zde nachází Golden Bar. Více informací o službách, které jsou v ceně, a které se platí, získáte na místě.

Dále pro klienty se stravováním formou all inclusive bar u bazénu s nealkoholickými nápoji, místními alkoholickými nápoji v podobě vína a točeného piva, rakije, ouza apod.

Změna programu all inclusive vyhrazena. Nabídka programu all inclusive a jeho jednotlivé služby, se mohou měnit v závislosti na obsazenosti hotelu a dle aktuální nabídky hotelu.

Pláž a plážový servis

Písečná, místy smíšená, pláž přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka za poplatek.

Pro děti

Dětské brouzdaliště.

Sport a zábava

Služby v rámci programu all inlusive v hotelu. Aktuální nabídku služeb a sportů a jejich ceny obdržíte po příjezdu na recepci hotelu Armava.

Služby v ceně

Pro klienty se stravováním v hotelu Golden Beach je zdarma wi-Fi připojení. Slunečníky a lehátka u bazénu.

Služby za poplatek

Klimatizace (3€/den), trezor. Kompletní nabídku služeb, které nejsou zahrnuty do programu all inclusive a jsou za poplatek, obdržíte po příjezdu na recepci hotelu.

Poznámka

CLEVER UBYTOVÁNÍ
CK svým klientům nabízí možnost využívat vysokých standardů 3 a 4* hotelů za velmi výhodnou cenu.
CLEVER koncept je založen na tom, že klienti jsou ubytováni v pěkných, čistých apartmánech či studiích v blízkosti hotelů nabízejících all inclusive stravování. Klienti mohou využívat veškeré neplacené služby, které hotely nabízí, včetně all inclusive.
Tento koncept je pro klienty výhodný z následujících důvodů:
1. Klienti ušetří nezanedbatelnou část peněz
2. Ubytování ve studiích nabízí klientům klid od shonu all inclusive hotelů, s možností odpočinku ve svých pokojích, ale s možností využívaní all inclusive dle potřeby.

Základní charakteristika

- vzdálenost mezi oběma budovami je do 300 metrů, výjimečně 500 m, ve většině případech je to cca 50 metrů.
- klienti využívají všech služeb all inclusive ve stejné míře, jako by byli přímo klienty daného hotelu, který tyto služby nabízí.
- polovina ze studií či apartmánů mají také k dispozici vlastní bazén + bazény v hotelech, kam dochází na all inclusive.

Povolená hmotnost zavazadla:

15 Kg zavazadlový prostor + 8 Kg kabina

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Armava Hotel **
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 166 379
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 16 recenzí

Věra Nováková září 2018 Příjemná dovolená. Děkuji za příjemný pobyt v hotelu Armava.... celá recenze

Anna červenec 2018 Dovolená Armava hotel Clever 27,7,18-10.8.18. Příjemná dovolená. Moc jsme si to užili. ... celá recenze

Jana červenec 2018 Super dovolená. Ubytování hezké, kousek k moři.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-armava-hotel-clever-kreta-recko-z1166379/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací