Astoria Hotel

  Rusko, Severozápadní federální okruh, Petrohrad

ASTORIA

    Rusko, Severozápadní federální okruh, Petrohrad
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Rocco Forte Astoria Hotel má výbornou polohu naproti krásné katedrály svatého Izáka a do 10 minut chůze od ulice Nevsky Prospekt, Palácového náměstí a Ermitáže.

Vybavení hotelu

Novou energii načerpejte v posilovně, lázních, sauně a v tureckých lázních. Dopřejte si masáž a koupel v bazénu. Až budete připraveni vyrazit ven, požádejte příjemný personál o vstupenky a informace ohledně vyhlídkových jízd. V hotelu najdete také bankomat.
Hotel Astoria má salonek s živou hudbou, kde si během dne můžete vychutnat čaj nebo kávu. Později navštivte restauraci nabízející vynikající pravou ruskou kuchyni. Poté se přesuňte do stylového baru na drink.
O hosty na služební cestě je dobře postaráno. K dispozici je taneční sál a zimní zahrada až pro 450 hostů. Po práci si můžete vychutnat atmosféru náměstí svatého Izáka přímo u hotelu.

Vybavení pokoje

Všech 188 pokojů včetně 58 apartmá je pečlivě zařízeno s ohledem na pohodlí a eleganci. Pokoje působí harmonickým dojmem, jsou elegantně dekorovány, vybaveny luxusními mramorovými koupelnami a z mnoha pokojů je nádherný výhled na náměstí Sv. Izáka.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Astoria Hotel *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 747 197
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-astoria-severozapadni-federalni-okruh-rusko-z1747197/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).