Atana Hotel

  Spojené arabské emiráty, Dubaj, Barsha Heights

5/5

ATANA HOTEL

    Spojené arabské emiráty, Dubaj, Barsha Heights
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Hotel Atana Dubai je moderní a luxusní hotel nacházející se v centru Dubaje. Tento hotel je ideální volbou pro hosty, kteří hledají pohodlné a elegantní ubytování v blízkosti všech turistických atrakcí a obchodů. Nachází se v docházkové vzdálenosti od stanice metra. Díky této výhodné poloze mohou hosté snadno cestovat po celém městě. Atana Dubai nabízí celkem 828 moderně zařízených pokojů, které jsou rozděleny do několika kategorií a typů. Všechny pokoje jsou prostorné, elegantní, dobře vybavené a nabízejí hostům pohodlný a příjemný pobyt v Dubaji. Standardní pokoje jsou ideální pro jednotlivce nebo páry a nabízejí výhled na město nebo okolí. Tyto pokoje mají velikost 26 metrů čtverečních a jsou vybaveny pohodlnou postelí, pracovním stolem, židlí, TV s plochou obrazovkou, klimatizací, minibarem, trezorem a vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou a fénem na vlasy.
Pro hosty, kteří hledají větší prostor a pohodlí, jsou k dispozici Superior pokoje, které nabízejí výhled na město nebo na bazén. Tyto pokoje mají velikost 32 metrů čtverečních a jsou vybaveny manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, pracovním stolem, židlí, TV s plochou obrazovkou, klimatizací, minibarem, trezorem a vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou a fénem na vlasy.
Dále jsou k dispozici rodinné pokoje o velikosti 48 metrů čtverečních s oddělenou obývací zónou, kde se nachází pohovka a křesla. Kromě standardního vybavení jsou tyto pokoje také vybaveny kávovarem a čajovým servisem.
Pro hosty, kteří hledají ještě větší luxus a soukromí, jsou k dispozici Executive pokoje, které nabízejí výhled na město nebo na bazén. Tyto pokoje mají velikost 42 metrů čtverečních a nabízejí přístup do Executive lounge, kde jsou hostům poskytovány různé doplňkové služby. Hotel Atana Dubai nabízí hostům mnoho luxusních služeb a vybavení, které vám zajistí pohodlný a příjemný pobyt. Restaurace v hotelu nabízejí různé kulinářské zážitky z mezinárodní kuchyně, tradiční arabské kuchyně a lehkých občerstvení u bazénu. Ve wellness centru si můžete dopřát procedury a služby, jako jsou masáže, sauna, pára, thajské lázně a další. Pro udržení kondice je k dispozici moderní fitness centrum s nejnovějším vybavením. Venkovní bazén s výhledem na město je taktéž k dispozici.
Hotel také disponuje dobře vybaveným business centrem pro pracovní potřeby hostů. Celkově lze říci, že hotel Atana Dubai uspokojí potřeby hostů různých věkových skupin a zájmů a jedná se o velmi dobře vybavené ubytování v centru města.
V hotelech v SAE je vybírána na místě po příjezdu pobytová taxa. Tento poplatek se hradí během pobytu v hotovosti na hotelové recepci a jeho výše je stanovena dle kategorie hotelu nebo apartmánu a to následovně:

  • Pětihvězdičkový hotel (resort) či hotel (resort) vyšší kategorie AED 20 ($5.50)
  • Čtyřhvězdičkový hotel (resort) AED 15 ($4.10)
  • Tříhvězdičkový hotel (resort) AED 10 ($2.75)

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-DXB

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: ATANA HOTEL ****
Lokalita dle pořadatele: Dubaj, Dubai - All Emirates
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Atana Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 3000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 593 278
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 3 recenzí

Antonín duben 2019 Dubai město sci-fi. Příjemný hotel se vstřícným personálem. Kromě anglického jazyka se skoro všude dá domluvit rusky !!!... celá recenze

Dagmar duben 2019 Pobyt ve vlastní režii.. Hotel Atana v Dubai jsme si vybrali z mnoha možností, protože jsme měli jasnou představu, co chceme v tomto nádherném městě vidět.... celá recenze

Jitka Vlachová květen 2016 Vynikající. Skvělý nový hotel, výborné ubytování, vynikající jídlo, velmi milá a ochotná obsluha všude v hotelu, krásný čistý bazén se zázemím... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací

Nezávazná objednávka

ATANA HOTEL
    Spojené arabské emiráty, Dubaj, Barsha Heights

Cena
24 758 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 593 278

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku (při obs. 2 osobami)
2
24 758 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 287 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
792 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč