Hotel Atlant

  Bulharsko, Svatý Konstantin

3/5

Atlant

    Bulharsko, Svatý Konstantin
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Menší hotel (2 budovy) v klidné části letoviska Sv. Konstantin cca 600 m od centra střediska, supermarket, restaurace a bary cca 400 m.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, výtah, směnárna, restaurace à la carte, lobby bar s terasou, TV koutek, konferenční místnost. V zahradě bazén a terasa s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma. U hotelu minimarket a obchod se suvenýry.

Pokoje

DR: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., trezor za poplatek, mini lednice, telefon a balkon nebo terasa. AP: viz DR, prostornější.

Zábava

Nákupní a zábavní možnosti v centru letoviska.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

Pláž

Písečná pláž cca 200 m (částečně po schodech), lehátka a slunečníky za poplatek.

Sportovní nabídka

Za poplatek: sauna, masáže.

Pro děti

Brouzdaliště, hřiště, dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Internet

Zdarma: WiFi v areálu hotelu.

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DR): 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý + 2 děti / 1 dospělý + 1 dítě / 1 dospělý Apartmá (AP): 4 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí / 2 dospělí + 2 děti / 2 dospělí + 1 dítě dítě do 12 let

Doba transferu

40 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Atlant ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 604 882
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Svatý Konstantin

3/ 5 1 recenzí

Pan Oto červenec 2018 Bazén - veřejné koupaliště. Hotel na první pohled ušel, restaurace dobrá (jídlo i obsluha), ale postele byly staré a proležené, v koupelně nebyl sprchový kout... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-atlant-svaty-konstantin-bulharsko-z1604882/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací