Penzion Atlas

Slovensko, Jižní Slovensko, Štúrovo

Štúrovo, Atlas P711 - týdenní pobyty

  Slovensko, Jižní Slovensko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Penzion se nachází v bezprostřední blízkosti centra města, jen několik málo minut chůze od termálního koupaliště Vadaš.

Tip na výlety: Ostrihomská (Esztergom) bazilika je třetí největší v Evropě (po Bazilikách sv. Petra v Římě a sv. Pavla v Londýně). Obec Bíňa (Rotunda a Románský kostel) se nachází 23 km severně od Štúrova. Vyšehrad (Visegrád), Budapešť - AquaWorld (jeden z největších krytých aquaparků a zážitkových lázní Evropy).

Pro ubytované je k dispozici uzavřené parkoviště.

Stravování

vlastní, okolní restaurace.

Ubytování

2 - 4lůžková studia a 4 lůžkové apartmány, v některých možnost přistýlky. Vybavení - kuchyňský kout (chladnička, dvou plotýnkový vařič, rychlovarná konvice, základní nádobí, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, LCD-TV.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 210 558
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací