Austria Trend Hotel Rathauspark

  Rakousko, Vídeň

Austria Trend Hotel Rathauspark

    Rakousko, Rakouské termály, Vídeň
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Wien 500 m, Vlakové nádraží: Hlavní nádraží ve Vídni 4 km, Autobusová zastávka: 500 m, Metro: Stanice Rathaus 500 m, Letiště: Schwechat 22 km.

Vybavení pokojů

Dětské postýlky nejsou možné, koupelna / sprcha / WC, Fén, Klimatizace: zdarma, Topení, Minibar: k zaplacení na místě, Rádio, Telefon, SAT TV, WLAN: zdarma, Bezpečný:, Nekuřácký.

Typy pokojů, apartmánů

1 postel koupelna / sprcha / WC, Classic, 12 - 18 m2, 2 postele koupelna / sprcha / WC, Classic, 15 - 18 m2.

Stravování zahrnuto

Snídaně, Snídaně formou bufetu.

Domácí mazlíčci

Euro 15, - za den na místě bez stravy.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 667 184
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací