Avicenna Hotel

  Turecko, Istanbul

4/5

Avicenna Hotel

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Avicenna Hotel

Hotel Avicenna se nachází ve čtvrti Fatih a poskytuje příjemný bonus v podobě terasy ukryté ve vnitrobloku. Z útulných pokojů se vám naskytne výhled na moře, zahradu nebo město. V celém hotelu můžete bezplatně využívat Wi-Fi a k dispozici je vám také nepřetržitě otevřená recepce, kde si můžete zapůjčit třeba jízdní kola. Pár set metrů od hotelu najdete Modrou mešitu a katedrálu Hagia Sofia. Letiště je od hotelu vzdáleno 55 km.

UBYTOVÁNÍ

Dvoulůžkové standardní pokoje s přistýlkou jsou vybaveny klimatizací/topením, telefonem, LCD TV se satelitním příjmem, Wi-Fi (zdarma), minibarem (za poplatek), trezorem, koupelnou, WC, pantoflemi a fénem.

STRAVOVÁNÍ

Snídaně formou bufetu.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, restaurace, terasa, Wi-Fi (zdarma).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Avicenna Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 171 803
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Istanbul

4/ 5 1 recenzí

Smiloslav duben 2015 Velikonoce v Istanbulu. všechno klapalo jako hodinky... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-avicenna-hotel-istanbul-a-okoli-turecko-z2171803/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací