Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

  Řecko, Rhodos, Ixia

4/5

Hotel AVRA BEACH RESORT

    Řecko, Rhodos, Ixia, Rhodos západ
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel AVRA BEACH RESORT

ŘECKO - RHODOS - IXIA

Poloha: Oblíbený nově zrekonstruovaný čtyřpatrový hotelový komplex s vynikající polohou, přátelskou atmosférou, kapacitou 224 pokojů, obklopen zelenými palmami, se nachází přímo u krásné píščito-oblázkové pláže v centru letoviska Ixia ve vzdálenosti cca 6 km od hlavního města Rhodos (pravidelné spojení linkovým autobusem, zastávka přímo u hotelu) a cca 9 km od letiště. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází mnoho restaurací, barů, taveren a nákupních možností.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, výtah, hlavní hotelová restaurace, několik barů, velká udržovaná zahrada, velký venkovní bazén, opalovací terasa s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén a hřiště, dětský klub, junior klub, obchod se suvenýry, minimarket, úschova zavazadel, TV místnost, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, animační programy pro děti i dospělé, zábavné večerní show, sportovní aktivity a relaxace zdarma - vodní aerobic, vodní gymnastika, plážový volejbal, stolní tenis, šipky. Za poplatek – wellness služby (masáže, kosmetické ošetření, pedikúra), hlídání dětí, půjčovna kol, motorek a aut, internetový koutek, vodní sporty na pláži, lékařské služby.

Pokoje: Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře a v typu Family možností dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT-TV, miniledničkou, trezorem (za poplatek), koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou. 4 osoby (2 dospělý a 2 děti do 12 let nebo 3 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let) lze ubytovat pouze v rodinném pokoji (Family) za příplatek. Pokoje s přímým výhledem na moře za příplatek.

Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídani (7.00-10.00), obědy (12.30-14-30) a večeři (19.00-21.30) formou bufetu, lehké občerstvení během dne - čerstvé saláty a ovoce, snacky, pizzu, hamburgery, zmrzlinu, odpolední kávu, čaj, zákusky a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů - lze čerpat v časech a místech určených hotelem (10.00-24.00).

Pláž: Krásná, dlouhá píščito-oblázková pláž s průzračně čistou vodou se nachází přímo u hotelu. K dispozici na pláži zdarma plážový bar (součást all inclusive) a lehátka a slunečníky. Za poplatek široká nabídka vodních sportů (loďky, šlapadla, windsurfing, motorové čluny, potápění).

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, asistenční službu, pojištění CK proti úpadku.
  • 11x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, asistenční službu, pojištění CK proti úpadku.
  • 10x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, asistenční službu, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • - cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: ANCORA-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26866641.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel AVRA BEACH RESORT ****
Lokalita dle pořadatele: Rhodos, Ixia
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows ****
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 608 049
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 13 recenzí

Jana září 2022 Nádhera. Nádhera Nejkrásnější dovolená ... celá recenze

Cestovatelka. srpen 2022 Menší hotelový komplex přímo na pláži.. Pěkná odpočinková dovolená s výbornou kuchyní!... celá recenze

Zlata červenec 2021 Skvělá dovolená. Hotelový komplex pro ty, kdo hledají maximum all inclusive služeb na jednom místě.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel AVRA BEACH RESORT
    Řecko, Rhodos, Ixia, Rhodos západ

Cena
28 491 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 608 049

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
28 491 Kč
povinný příplatek za pokoj typu Family
1
10 000 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v jednom směru - osoba
0
910 Kč
příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v obou směrech - osoba
0
1 820 Kč