Axis Porto Business & Spa Hotel

  Portugalsko, Norte, Porto

AXIS PORTO BUSINESS & SPA HOTEL - golf

    Portugalsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Porto je druhé největší portugalské město. Jde o moderní kosmopolitní středisko nedaleko břehu Atlantského oceánu. Oblast kolem města je jednou z nejvíce průmyslových oblastí Portugalska. Spolu s Lisabonem a oblastí Algarve patří mezi turisticky nejnavštěvovanější oblasti země. Porto je známé také svým celosvětovým vývozním artiklem – portským vínem, které bylo původně vyváženo jen z tohoto města. Sváželo se a dodnes se sváží po řece Douro, jejíž hluboké údolí utváří kolorit města. Jižní břeh řeky již náleží obci Vila Nova de Gaia, která je součásti portské aglomerace. Historické centrum Porta – Ribeira bylo přidáno na seznam světových památek UNESCO v roce 1996. Porto je po Lisabonu největším dopravním uzlem země, silničním i železničním. Přístav Porto de Leixoes je největším v severním Portugalsku. Na severním okraji se nachází mezinárodní letiště Francisca de Sá Carneiro.
Luxusní 4*hotel Axis Porto Hotel se nachází v Portu, vedle kampusu Portské univerzity a 3 km od centra města, které je zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO. Nabízí wellness centrum a panoramatický výhled na město. Axis je společensky odpovědný v sociální oblasti, proto integruje do svého týmu také lidi s mentálním postižením.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje a apartmá hotelu Axis Porto jsou klimatizované a vybavené satelitní TV, koupelnou s vanou nebo sprchou, fénem, budíkem s rádiem, telefonem, minibarem, balkónem nebo terasou, CD přehrávačem, šatnou, trezorem v pokoji, lze přidat dětskou postýlku.
Typy ubytování: jednolůžkový pokoj, dvoulůžkový pokoj, rodinný pokoj, apartmá, prezidentské apartmá

Stravování

Hotel Porto Axis má výtečnou restauraci, ve které se podávají fusion pokrmy italské a mezinárodní kuchyně. K dispozici je také společenská místnost a terasa s barem, kde mohou hosté relaxovat u skleničky.

Sport a zábava

Bazén
Lázeňský/wellness balíček
Pedikúra
Manikúra
Ručníky k bazénu/ na pláž
Krytý bazén (po celý rok) (za poplatek)
Turecká/parní lázeň (za poplatek)
Masáže (za poplatek)
Sauna (za poplatek)
Venkovní bazén
Vířivka
Jízda na lodích
Badminton
Zahrada
Rekreační pokoj/ kino

Poznámka

Upozornění: Tento zájezd je kalkulován na 2 noci v Hotelu Axis Porto a 5 nocí v Hotelu Axis Ponte De Lima

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Axis Porto Business & Spa Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 598 230
dnes 8–19 h

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací