Hotel Azao Resort & Spa Zanzibar

  Tanzanie, Zanzibar, Pongwe

AZAO RESORT & SPA ZANZIBAR

    Tanzanie, Zanzibar, Pongwe
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha:

Stylový resort na severovýchodě ostrova, asi hodinu jíždy od letiště ve Stone Town, zapsaného na seznam světového dědictví UNESCO. Architektonický ráz letoviska dokonale splývá s přírodním prostředím okolí. Je vhodný pro všechny věkové kategorie a také pro rodiny s dětmi, které ocení vybavení i dětské aktivity.

Ubytování:

V hotelu je několik typů pokojů. Pokoje typu Standard Garden Room s jednou ložnicí nabízejí pohodlí a dostatek prostoru pro relaxaci. Tyto pokoje s vlastní koupelnou pokrývají plochu pokoje 70 m2. Pokoj typu Deluxe Ocean jsou stylové pokoje, které se vyznačují vysokými dřevěnými stropy, mramorovými podlahami a velkými prosklenými dveřmi, které nabízejí dokonalý výhled na oceán, východ slunce a molo. Každý z těchto pokojů má ložnici s postelí a koupelnou a zabírá plochu 38 m2.

Vybavení a služby:

recepce, restaurace s výhledem na bazén a oceán nabízí lokální pokrmy i mezinárodní kuchyni a není problém vyhovět hostům s dietními omezeními. Dále je zde knihovna, bar u bazénu s nabídkou koktejlů a vín a shisha salonek, konferenční místnost a salonek pro 40 osob, dětský klub, obchod se suvenýry, nabízející vše dd místních soch a vzácných látek až po elegantní korálkové ozdoby a neocenitelné obrazy, směnárna. Wi-Fi ve společných prostorách i na pokojích zdarma.

Sport a zábava:

Fitness centrum s výhledem na moře a exotický mangrovový les nabízí plně vybavenou tělocvičnu, místnosti pro procedury a saunu. Lázně, oáza klidu a pohody, nabízejí mimo jiné širokou škálu služeb včetně masáží, péče o pleť, ošetření těla, vlasových a nehtových služeb. Dále je zde půjčovna jízdních kol, dětský klub, vodní sporty na pláži, vybavení pro šnorchlování, volejbal, tenis, boccia, stolní tenis, šipky, kulečníkové hry a mnoho dalšího. Dobře vybavený dětský klub je ideální pro rodiny s dětmi. Mezi jeho přednosti patří plážové hry, živé vaření (např. výroba pizzy a pečení cukroví), (folklórní) vyprávění příběhů, malování a kreslení, stolní hry, lekce tance a zpěvu. Hřiště je vybaveno skluzavkami, prolézačkami, balonovým hradem a mnoha dalšími. Děti mohou také dostat vzácnou příležitost naučit se pár svahilských slov a frází. Otevřeno denně od 9 do 17 hodin pro děti od 3 do 12 let.

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-ZNZ

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: AZAO RESORT & SPA ZANZIBAR ****
Lokalita dle pořadatele: Zanzibar, Zanzibar
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Azao Resort & Spa Zanzibar ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 492 392
dnes 8–19 h

Tanzanie

Tropický africký ráj Tanzanie má velkou výhodu, že sem můžete cestovat v jakoukoliv dobu během roku a vždy to bude za teplem a tropickým počasím. Pokud by se ale dalo během roku ještě rozlišit, kdy je nejvhodnější doba pro návštěvu exotické Tanzanie, tak pro cestu do severní Tanzanie a na ostrovy je ideální období od července do října a od prosince do března. Pro jižní Tanzanii je to červen a pro západní květen až říjen. Tanzanie vznikla sloučením dvou původně nezávislých států Tanganiky, ležící u stejnojmenného jezera, a Zanzibaru. Země na východě Afriky u Indického oceánu těží zejména ze dvou oblastí cestovního ruchu. Tou první jsou početné přírodní rezervace, nejznámější národní parky na světě a majestátní hory v čele se známým Kilimandžárem. Druhou oblastí je nádherné pobřeží Indického oceánu a ostrov Zanzibar s jedněmi z nejkrásnějších pláží na světě.

Tanzanie - více informací

Nezávazná objednávka

AZAO RESORT & SPA ZANZIBAR
    Tanzanie, Zanzibar, Pongwe

Cena
40 821 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 492 392

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku (při obs. 2 osobami)
2
40 821 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 390 Kč