Hotel Angra Gardens

  Portugalsko, Azorské ostrovy, Angra do Heroísmo [Terceira]

AZORIS ANGRA GARDEN PLAZA

    Portugalsko, Azorské ostrovy, Angra do Heroísmo [Terceira], Terceira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Skvělá poloha hotelu Angra Garden přímo na hlavním historickém náměstí v kombinaci s překrásnými zahradami ho činí velmi atraktivním pro všechny turisty. Bydlení v centru dění a přitom v zeleni, to by si snad přál každý…

Vybavení hotelu

V hotelu Angra Garden jsou Vám k dispozici dvě restaurace, bar, konferenční místnosti a společenská místnost, čistírna, centrální trezor na recepci, směnárna, sauna, jacuzzi, turecké lázně, posilovna. Hotel dále nabízí pokojový servis a hlídání dětí.

Vybavení pokoje

Tento hotel má k dispozici celkem 120 klimatizovaných pokojů s koupelnou/WC a vysoušečem vlasů, kabelovou TV, telefonem s přímou volbou, minibarem, wifi připojením k internetu zdarma.

Stravování

Snídaně s možností dokoupení polopenze nebo plné penze.

Sport a zábava

V těsné blízkosti živé centrum města.

Náš názor

Kvalitní hotel uprostřed nádherného historického města, kde můžete plně vstřebávat zdejší atmosféru…

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Angra Gardens ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 280 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 349
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací