Azur Resort & Spa Hotel

  Turecko, Alanya, Payallar

AZUR RESORT & SPA

    Turecko, Turecká riviéra, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v zahradě v letovisku Alanya cca 1 km od městečka Konakli. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Antalyi 108 km, cca 12 km od centra Alanye a cca 5 km od centra městečka Türkler. K dopravě lze využít místní autobusovou dopravu, tzv. dolmuše nebo taxi. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary naleznete v centru Konakli.

Vybavení Hotelu

Nové otevřený hotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restauraci, lobby bar, bar u bazénu a na pláži, konferenční místnost, čistírnu, obchůdky, kadeřnictví, půjčovnu aut. Tento hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, SAT/TV, telefonem, fénem, trezorem (za poplatek), minibarem (denně doplňován vodou), Wi-Fi připojením (za poplatek), balkónem nebo terasou. Standardní pokoje s možností jedné přistýlky nebo rodinné pokoje s možností dvou dětských přistýlek (1 místnost). Rodinné pokoje (2 místnosti) s možností až tří přistýlek jsou na vyžádání.

Pláž & plážový servis

Hotel se nachází cca 100 m od písčito-oblázkové pláže, na kterou vede podchod pod místní komunikací. Vstup do moře je místy oblázkový(doporučujeme obuv do vody). Lehátka, slunečníky a matrace zdarma, plážové osušky za vratnou kauci. Bar na pláži v rámci all inclusive.

Sport & Fitness

Venkovní bazén, bazén se skluzavkami, dětský bazén, vnitřní bazén, miniklub pro děti, dětské hřiště, stolní tenis, plážový volejbal, aerobic, šipky, vodní pólo, Spa centrum, masáže, sauna, vodní sporty na pláži, animační progrmay pro děti a dospělé.

Stravování

All indlusive
All Inclusive zahrnuje: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, dopolední a odpolední lehké občerstvení, neomezené množství vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10.00–23.00), plážový volejbal, šipky, stolní tenis, aerobic, animační programy, lehátka a slunečníky.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Azur Resort & Spa Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 467 652
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-azur-resort-spa-turecka-riviera-turecko-z1467652/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací