Babaylon Hotel

  Turecko, Izmir, Cesme

Babaylon Hotel

    Turecko, Egejská riviéra, Izmir, Cesme
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v oblasti Cesme přímo u písečné pláže. Letiště Izmir 90 km, centrum Cesme 7 km a nejbližší nákupní možnost 700 m.

Vybavení

Celkem 110 pokojů, vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace a la carte, lobby bar, snack bar, bar u bazénu, bazén (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), dětský bazén (lehátka, slunečníky a osušky zdarma).

Pokoje

Dvoulůžkový pokoj, Boční výhled na moře: klimatizace, TV/sat., minibar (za poplatek), telefon, koupelna/WC (vysoušeč vlasů), boční výhled na moře, balkon.

Stravování

All Inclusive

  • snídaně, oběd a večeře formou bufetu
    • během dne lehké občerstvení
      • 10.30-23.00 neomezené množství nealkoholických a vybraných alkoholických nápojů (vše místní výroby, rozlévané)
      Pláž
      • Písečná terasovitá pláž, první a druhé patro je písčité a třetí travnaté, přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.
      Sportovní nabídka
      • Za poplatek: potápění, vodní sporty na pláži.
      Děti

      Dětský bazén.

      Karty
      • VISA, MC/EC.
      Internet
      • Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách.
    Oficiální kategorie
    • 4 hvězdičky
    Poznámka

    Rozsah a kvalita uvedených služeb a aktivit může být ovlivněna zavedením případných hygienických či protiepidemických opatření v dané destinaci. Delegát k dispozici pouze na telefonu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Babaylon Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková, kamenitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 399 173
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-babaylon-hotel-egejska-riviera-turecko-z2399173/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací