Hotel Bahia Principe Grand Resort San Juan

  Dominikánská republika, Samaná, Rio San Juan

Grand Bahia Principe San Juan

    Dominikánská republika, Puerto Plata, Sosúa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • hotel v krásné tropické zahradě
  • přímo na písečné pláži
  • 3 a-la-carte restaurace
Popis hotelu

Hotel v krásné tropické zahradě. Přímo na písečné pláži. 3 a-la-carte restaurace.

Poloha

klidná. Kousek od lesa. Místní centrum Río San Juan cca 8 km. Obchody, restaurace a bary ve vlastním hotelovém zábavním centru 'Bahia Principe Village' cca 100 m. Autobusová zastávka v blízkosti hotelu. Kyvadlová doprava do Cabarete a Sosua za poplatek. Golfové hřiště cca 15 km. Letiště Puerto Plata cca 70 km.

Pláž

přímo na veřejné písečné pláži. Snack bar na pláži. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma.

Vybavení

608 pokojů. Přijímací hala s recepcí, 3 a-la-carte restaurace (italská, gourmet. asijská), 7 barů, minimarket, obchod se suvenýry a další malé obchůdky. V tropické zahradě se nachází 4 sladkovodní bazény s loukou na opalování a barem u bazénu. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): klimatizace, stropní ventilátor, fén, trezor, sat. TV, minibar, WC, vana nebo sprcha, balkon nebo terasa.

Suite (A1E/A2E/A3E/A4E/A5E): prostornější, navíc s kávovarem, plážové osušky v pokoji, župany, pantofle, pohovka, 2 koupelny, jinak jako A2A.

Bezbariérové pokoje: na vyžádání.

Stravování

all inclusive. Snídaně, obědy i večeře formou bufetových stolů. Večeře možná i v a-la-carte restauraci (3x týdně, po předchozí rezervaci). Mezinárodní nealkoholické nápoje a snacky 24 hodin, místní alkoholické nápoje do 23.00 h, na diskotéce do 02.00 h.

Sport/aktivity

zdarma: aerobic, basketbal, plážový volejbal, kola, fitness, fotbal, minigolf, tenis, stolní tenis, aqua aerobic. Kajaky, katamarán, aj. Denní mezinárodní animační program, večerní zábava s show, kasíno, diskotéka. Za poplatek: biliár, jízda na koni, potápění, motorizované vodní sporty.

Internet

WiFi v lobby zdarma, na pokojích za poplatek.

Wellness

za poplatek: Spa s masážemi, saunou a vířivkou.

Děti

dětský animační program, dětský bazén, hřiště a miniklub (4-12 let). Dětské židličky na vyžádání zdarma. Hlídání dětí za poplatek.

Další výhody

pro novomanžele: lahev vína a čokoláda, pantofle a župany při příjezdu, 20 % sleva na párovou masáž, speciální výzdoba pokoje, překvapení.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; místní kategorie: 5; platba kartou: VISA, MasterCard.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bahia Principe Grand Resort San Juan *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 404 895
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací