Hotel Baia Marina

  Itálie, Sardinie, Orosei

Baia Marina

    Itálie, Sardinie, Orosei
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Baia Marina leží 2 km od písčité pláži. Nejbližší město je Olbia (500 m). Další města: Nuoro (42 km). Personál tohoto 3 podlažního hotelu mluví italsky, německy, francouzsky a anglicky. Prázdninovou mobilitu vám usnadní půjčovna automobilů, motocyklů a kol. Z hotelu se snadno dostanete ke supermarketům, autobusovým zastávkám a k barům a restauracím. Vzdálenosti z hotelu: disko (5 km) a obchodům (27 km). Vozidla lze zaparkovat v parkovišti nebo na garáži.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí trezor, služby prádelny, žehlení, pokojovou službu, službu probuzení a lékařskou péči. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí služby hlídání dětí, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty.

Stravování:

Snídaně je formou kontinentální kuchyne. V hotelu nabízí restauraci. Během dne je také k dispozici bufet.

Další informace:

Platit u nás můžete kartami Euro/Master, American Express a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny. Městská/turistická daň se platí na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Baia Marina ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 142
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-baia-marina-sardinie-italie-z1183142/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací