Hotel Residence Baia Verde

  Itálie, Apulie, Baia Verde

Baia Verde

  Itálie, Apulie, Baia Verde
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Apartmány Baia Verde, neboli Zelená zátoka, nabízí ubytování v klidnější části krásného historického městečka Gallipoli se spoustou obchůdků, barů a restaurací a zároveň nedaleko pláže. Soukromé apartmány se nacházejí v jednopatrových vilkách nebo menších rezidencích.

GPS

40.034076,18.016885

Pláž

Dlouhá pláž s bílým jemným pískem je vzdálená cca 200–600 m od apartmánů.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 200-600 m

Vzdálenost od pláže (m)

200

Poloha

Apartmány Baia Verde se nachází cca 200–600 m od dlouhé bílé písčité pláže a cca 2 km od města Gallipoli. V letovisku se nacházejí bary, restaurace, pizzerie, supermarket a obchody všeho druhu.

Sport

Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky, na vyžádání, platba na místě): ložní prádlo 7 EUR/osoba; ručníky 7 EUR/osoba; klimatizace 50 EUR/apartmán/týden.
Informace pro klienty: po příjezdu na místě jsou místními hoteliéry vybírány následující poplatky: pobytová taxa cca 1,50 EUR/osoba/den, závěrečný úklid 50 EUR/apartmán, vratná kauce 50 EUR/apartmán.

Stravování

Bez stravy.

Ubytování

Apartmány se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou vybaveny TV. Přízemní apartmány mají k dispozici předzahrádku, v patře balkon. Typ Bilo 4 – obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací
dvoulůžkovou pohovkou, ložnice s manželskou postelí. Typ Trilo 6 – obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou,
ložnice s manželskou postelí, pokoj se dvěma samostatnými lůžky nebo palandou. Typ Quadrilo 8 – obývací pokoj s kuchyňským koutem
a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, tři pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky (může být i palanda). Tento apartmán je na vyžádání. Některé apartmány mají na vyžádání klimatizaci za příplatek.

Vybavení

Zdarma: parkovací místo u většiny apartmánů.

Název

Baia Verde

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Baia Verde **
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 070 056
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací