Hotel Be Live Experience Marrakech Palmeraie

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Be Live Experience Marrakech Palmeraie

    Maroko, Marakes
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Hotel má k dispozici restauraci, bar, dětskou hernu, kadeřnictví, konferenční místnost a divadelní sál. Díky WiFi ve společných prostorách se mohou hosté připojit k internetu. Jsou zde i různé obchody. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří i balkón, na kterém je možné odpočívat. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. K vybavení také patří sejf a za poplatek minibar. K základnímu vybavení patří televize a WiFi (zdarma). Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na terase. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například volejbal, basketbal a lukostřelbu. Za poplatek je golf. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je stolní tenis a aerobik, stejně tak jako za příplatek fitness studio. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například saunu a hammam, za příplatek pak spa, parní lázeň, kosmetický salon a masáže. V hotelu je animační program a miniklub.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Be Live Experience Marrakech Palmeraie ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 475
dnes 8–19 h

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací