Begonville Beach Hotel

  Turecko, Marmaris

Begonville beach

    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Hotel se pyšní skutečně skvělou polohou přímo u soukromé pláže a také u oblíbené pobřežní promenády.

Přehled

hotel ADULTS ONLY (pouze pro dospělé 16+) a´la carte restaurace wellness a fitness centrum

Stručná poloha

u písečné pláže 90 km odl letiště 1 km od centra Marmaris

Poloha

Moderní hotel Begonville Beach s konceptem ADULT ONLY (pouze pro dospělé 16+) leží přímo u soukromé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, od které je oddělen pouze pobřežní promenádou táhnoucí se podél pláže celým střediskem. Rušné centrum letoviska Marmaris je vzdáleno pouze 1 km, veškeré nákupní možnosti a služby přesto budete mít přímo v dosahu. Mezinárodní letiště je vzdáleno 90 km (doba transferu cca 1.5 h).

Vybavení hotelu

Hotel s celkovou kapacitou 60 pokojů Vás uvítá vstupní halou s recepcí a výtahy, lobby s vnitřním barem, dále Vám budou k dispozici hlavní bufetová restaurace, další a´la carte restaurace, k posezení poslouží coffee bistro nebo další bar na pláži. Wellness a fitness centrum lze využít v sesterském hotelu Begonville Hotel. Plážový servis (slunečníky a lehátka) jsou v rámci soukromé pláže pro hotelové hosty zdarma.

Vybavení pokoje

Moderně a elegantně zařízené pokoje se dělí do kategorie Standard (20 m2) s výhledem na okolí nebo bočním výhledem na moře a Premium (20 m2) s přímým výhledem na moře. Všechny pokoje mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, individuálně řízenou klimatizaci, SAT-TV, minibar (poplatek), telefon, balkón.

Dvoulůžkový standardní pokoj

Pokoje mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, individuálně řízenou klimatizaci, SAT-TV, minibar (poplatek), telefon, balkón.

Stravování

All Inclusive

Názor CK

Hotel se pyšní skutečně skvělou polohou přímo u soukromé pláže a také u oblíbené pobřežní promenády. Výhodou je i malá vzdálenost od centra střediska s jeho turistickými lákadly. Oceňujeme i možnost využití wellness centra v sesterském hotelu. Hotel je vhodný pro všechny kategorie klientů.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta nebo asistenci místní CK, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět. Lety jsou organizovány z Prahy, Vídně či Německa a jedná se o přímé lety nebo lety s přestupem v Istanbulu dle letového dne a periody v roce. Jde o celoroční destinaci a délka pobytu je dle přání klienta.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Begonville beach ****
Lokalita dle pořadatele: Egejská riviéra, Marmaris
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Begonville Beach Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 675 352
dnes 8–19 h

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Begonville beach
    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris

Cena
22 890 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 675 352

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
22 890 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
9 590 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč