Belleville Hotel Duni Royal Resort

  Bulharsko, Sozopol, Djuni

4/5

Belleville

    Bulharsko, Sozopol, Djuni
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Doporučení

Hotel Belleville je součástí elegantního a nezvykle architektonicky řešeného komplexu Djuni Royal Resort. Svým hostům nabízí skvělý servis, komfortní ubytování a služby all inclusive v hotelu i na pláži. Hotel pro klienty všech věkových kategorií a pro ty, kteří chtějí strávit dovolenou v kvalitním hotelu mimo hotelová letoviska. Velká pozornost se zde věnuje dětem.

GPS

42.372511, 27.706595

Pláž

Pláž (nositelka Modré vlajky) je písčitá, velmi prostorná (cca 100 m široká) a dlouhá několik kilometrů. Nachází se cca 200 m od hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA, MATRACE A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA. Motorové a nemotorové vodní sporty na pláži za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 200 m

Vzdálenost od pláže (m)

200

Poloha

Hotel Belleville je vzdálen cca 200 m od pláže (vlastní přístup na pláž), obklopen zelení.

Štítky

Aquapark || Písčitá pláž cca 200 m || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Pláž s modrou vlajkou || Komfortní ubytování || Mezinárodní animace || Skvěle vybavený komplex

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), dopolední a odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 09:00 h do 00:00 h v barech a restauracích komplexu (kromě
hotelu Marina Royal Palace), u tenisového kurtu a na pláži. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Prostorné pokoje s balkonem a sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma v provozu od 15. 6. do 15. 9.) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost jedné přistýlky. Jsou zde k dispozici i standardní suity (dvě místosti - ložnice a obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou). Suity s balkonem a sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma v provozu od 15.6. do 15.9.) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek (rozkládací gauč). Minimální obsazenost dva dospělí, maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě od 0 do 12 let nebo dva dospělí, dvě děti od 0 do 12 let a jedno dítě od 0 do 2 let.

Vybavení

Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, výtah, směnárnu, hlavní restauraci Sozopol (v areálu komplexu Holiday Village), stylovou bulharskou restauraci, à la carte restauraci „Milanese“ s terasou, diskotéku, lobby bar, denní bar, bar u bazénu, venkovní bazén (v areálu komplexu Holiday Village), dětský bazén, aquapark pro děti a dospělé, dětský klub v hotelu Marina Beach, obchod.
Zdarma: slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénu, stolní tenis.
Za poplatek: internetový kout, lékař, půjčovna aut, parkoviště.
Sport a zábava v komplexu:
Zdarma: stolní tenis, lukostřelba, šipky, aerobik, vodní gymnastika, stepaerobik, plážový volejbal, animační programy (v němčině a angličtině), letní scéna, večerní programy, diskotéka, taneční kurzy, folklorní programy. Hitem letošní sezony opět určitě bude aquapark pro děti a dospělé (otevřen v době od 1. 6. do 15. 9.).
Za poplatek: deset tenisových kurtů včetně možnosti zapůjčení tenisových raket a míčků, sauna, turecké lázně, fitness, salon krásy.

Název

Belleville

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Belleville ****
Lokalita dle pořadatele: Sozopol, Djuni
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Belleville Hotel Duni Royal Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 454
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Sozopol

4/ 5 4 recenzí

Pavla Holá červenec 2019 Pavla Holá. Ubytovací zařízení nám vyhovovalo všude čisto a klid... celá recenze

Robert srpen 2018 Vše super. Až na kousací brouky v moři.. Vše fungovalo jak má. Příjemný resort. Možnost pohybu a stravy ve 3 velkých hotelech. Dobré tobogány. ... celá recenze

Renča srpen 2016 Duni Royal Resort. Nádherná dovolená. Pláž bezkonkurenční, čistá, plná mušlí, moře krásně čisté. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-belleville-sozopol-bulharsko-z2585454/1562816287/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Číslo zájezdu: 2 585 454

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč