Hotel Bellevue Dominican Bay

  Dominikánská republika, Santo Domingo, Boca Chica

2/5

BELLEUVE DOMINICAN BAY

    Dominikánská republika, Santo Domingo, Boca Chica
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis lokace

BOCA CHICA:
Letovisko Boca Chica se nachází cca 25 km od hlavního města Santo Domingo. Letovisko je malé, avšak je rušné a má pestrý noční život. Největšího rozvoje se toto letovisko dočkalo za vlády diktátora Trujilla. Jeho pláž je známa svými velice mělkými vodami, a tak bývá nazývána „největší koupací vanou světa“. Je obehnána korálovou bariérou, voda tak zůstává v zátoce teplá a průzračná. Před příchodem Kryštofa Kolumba zde bylo centrum tainské kultury. Dnes zde naleznete malé náměstíčko s roztomilým kostelíčkem, hlavní ulici „Duarte“ kde jsou bary, restaurace a nejrůznější noční podniky a diskotéky. Naproti letovisku Boca Chica je v moři ostrůvek „La Matica“, na němž se zdržují početná hejna ptáků a najdete zde mangrovové porosty.

Popis ubytování

BELLEUVE DOMINICAN BAY 3***:
Pár minut chůze od písčité pláže, v centru letoviska Boca Chica, 15 minut jízdy od mezinárodního letiště Las Américas, 2 hodiny jízdy od mezinárodního letiště Punta Cana se nachází menší 3* Belleuve Dominican Bay. Hotel disponuje celkem 365 pokoji (Standard nebo Standard plus – renovované) a všechny pokoje jsou klimatizované, s vlastní koupelnou, sprchou a vanou, kabelovou TV, trezorem (za poplatek) a balkónem. V hotelu jsou celkem 3 restaurace (jedna hlavní bufetová „Hibiscus“ a dvě a la carte za poplatek „Caribbean“ s karibskou kuchyní a „Spiaggi“ s italskou kuchyní), 5 baru z toho 2 kde najdete lehké občerstvení („Palmar“ a „La Ceiba“ jsou u bazénů a „El Caracol“ na pláži). V areálu jsou 2 bazény a oba mají i část pro děti, dětský klub, tenis, karaoke, volejbal, aerobik, lukostřelba, storní tenis v hotelu se pořádají večerní show a na pláži najdete diskotéku. Další služby hotelu (za poplatek) posilovna, supermarket, lekce tance, prádelna, hlídaní dětí, masáže, zdravotní péče, internetové připojení.
Změna služeb hotelu vyhrazena.

Strava

Stravovaním All Inclusive.
V hotelu jsou celkem 3 restaurace (jedna hlavní bufetová „Hibiscus“ pro snídaně, obědy a večeře a dvě a la carte za poplatek „Caribbean“ s karibskou kuchyní a „Spiaggi“ s italskou kuchyní), 5 baru z toho 2 kde najdete lehké občerstvení („Palmar“ a „La Ceiba“ jsou u bazénů a „El Caracol“ na pláži).

Program

1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)
Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bellevue Dominican Bay ***
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 042 542
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Santo Domingo

2/ 5 1 recenzí

Jitka P. listopad 2019 Prohlídka hotelu Bellevue Dominican Bay ***. Hotel jsem navštívila v rámci infocesty po Dominkánské republice. Pro nenáročnou klientelu, které nevadí hluční místní hosté a doc... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací