Belmond Reid's Palace Hotel

  Portugalsko, Madeira, Funchal

BELMOND REID´S PALACE

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Hotel Belmond Reid´s leží v překrásných zahradách pouhých 10 min.pěší chůze od centra hlavního města Funchalu. Stojí přímo na útesu a nabízí Vám neskutečný výhled na strmé skály a moře. Jedná se nejstarší hotel na Madeiře, který je vyhlášený svým luxusem a řada významných osobností, které Madeiru navštíví, pobývají právě zde.

Vybavení hotelu

Tento velice luxusní hotel prvotřídní kategorie je velmi vkusně zařízen a při vstupu do hotelu a na zdejší krásnou terasu se každému vybaví scéna z románu o rakouské císařovně Sissi. K vybavení hotelu nepochybně patří 3 restaurace, bar, terasa, kde se podává snídaně a popř. menší občerstvení, 24 hodinový servis, kadeřnictví, kosmetika.1 restaurace je otevřena pouze na snídaně, další dvě na obědy. Zde nezapomněli ani na nejmenší klienty, hotel disponuje dětským klubem. V hotelu se také nachází „růžový salon“, kde se denně servíruje čaj o páté. Nechybí ani TV místnost, kde můžete každý večer vidět Oscarové filmy od roku 1928. Několik venkovních bazénů, tenisové kurty, fitness, obchod se suvenýry, billiard, knihovna. V krásné vzrostlé zahradě můžete relaxovat a pozorovat racky kroužící nad oceánem, přečíst si krásnou knížku a dýchat osvěžující vzduch prosycený sluncem a solí.

Vybavení pokoje

Hotel disponuje 130 pokoji a 30 suitami, všechny pokoje jsou klimatizované, elegantně vybavené s koupelnou/WC, fénem, TV se satelitem, telefonem s přímou volbou, trezorem (za poplatek) a minibarem, většina pokojů má výhled na moře a balkon s proutěným nábytkem.
Náročnější z Vás si zde mohou pronajmout apartmá Winstona Churchila, kde je koupelna zdobená jedinečnými portugalskými azulejos.
V ceně je také bezplatný shoe cleaning servis, 24 hodinový pokojový servis.Uvítací košík s ovocem a květiny.

Stravování

Snídaně jsou formou bohatého bufetu. Večeře si můžete vybrat ve dvou restauracích, romantické či francouzské restauraci s překrásným výhledem na funchalský osvětlený záliv, a to výběrem z menu.

Sport a zábava

3 venkovní bazény s mořskou vodou (2 jsou vyhřívané a 1 jeden je přímo na úrovni oceánu s přímým vstupem), 2 tenisové kurty zdarma, fitness centrum, sauna, masáže, aerobic, rybaření, vodní lyžování, windsurfing (v průběhu léta zdarma), potápění a další vodní sporty. Možnost hraní golfu v nedalekém Palheiro Golf a Santo da Serra Golf. Místnost na hraní bridge.

Náš názor

Představte si, že tento hotel měl jako první na světě kostky ledu. Pokud Vám nevadí chodit na večeře jedině v obleku a hledáte ten nejlepší servis a velký luxus pro strávení Vaší dovolené, pak račte, dveře hotelu Reid´s jsou pro Vás otevřeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Belmond Reid's Palace Hotel *****
Typ pláže: špatný přístup, kamenitá, skalnatá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 875 154
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-belmond-reids-palace-madeira-portugalsko-z1875154/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací