Hotel Belvedere

  Česko, Karlovarský kraj, Mariánské Lázně

HOTEL BELVEDERE SPA & WELLNESS - Pobyt s polopenzí 2 noci - Mariánské Lázně

  Česko, Český les, Karlovarský kraj, Západočeské lázně, Mariánské Lázně
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Byl postaven v roce 1838 vrchnostenským chirurgem Tepelského kláštera Tadeášem Klingerem jako dvoupodlažní objekt a od svého počátku nese stejný název. Během období prošel několika rozsáhlými stavebními úpravami a dnešní podobu s prvky secese získal v roce 1905. Po celkové rekonstrukci v letech 2000 a 2001 disponuje hotel komfortně a moderně vybavenými pokoji a je připraven splnit nejnáročnější požadavky svých hostů, mezi které patřila i dánská královna.

V nejbližším okolí se nachází Mariánské Lázně – mariánské Lázně jsou druhými největšími českými lázněmi, s velkým bohatstvím minerálních pramenů. Přímo v areálu jich vyvěrá 40 a v nejbližším okolí téměř 100.

Dále pak Royal Golf Club Mariánské Lázně – 18-jamkové hřiště Golf Club Mariánské Lázně je příkladem klasického typu skotských a irských hřišť své doby.

Ubytování

Pokoj Standard: jednolůžkový nebo dvoulůžkový pokoj s minibarem, trezorem, telefonem, TV/SAT, sprchou či vanou, fénem. Připojení k internetu přes Wi-Fi. Velikost pokoje 20 m2. Pokoj Superior: dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky pro dítě do 13 let s minibarem, trezorem, telefonem, satelitní TV, sprchou či vanou, fénem. Připojení k internetu přes Wi-Fi. Velikost pokoje 25 m2. Výhled na fontánu nebo do zahrady. Pokoj Deluxe: dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky s minibarem, trezorem, telefonem, satelitní TV, sprchou či vanou, fénem. Připojení k internetu přes Wi-Fi. Velikost pokoje 37 m2. Výhled na fontánu nebo do zahrady.

Slevy

Dítě do 3 let na přistýlce zdarma ?včetně ?polopenze a vstupu do wellness centra – dětská postýlka na vyžádání zdarma. Dítě do 13 let na přistýlce ?včetně ?polopenze a vstupu do wellness, (nemá v ceně pobytu procedury). Dítě od 13 let bráno jako dospělá osoba.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 293 841
dnes 8–19 h