Benalmadena Palace Hotel & Spa

  Španělsko, Andalusie, Benalmádena

5/5

Benalmadena Palace

    Španělsko, Costa del Sol, Benalmádena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Benalmadena Palace Aparthotel sa nachádza v letovisku Benalmadena a ponúka fantastický výhľad na celé pobrežie vďaka jeho polohe na svahu. Tento vzrušujúci komplex je vybavený tak, aby vyhovoval každému dovolenkovému štýlu. Pri bazéne môžete nasávať slnko alebo sa môžete prejsť na pláž. Užite si zábavný program alebo odhaľte staroveké Španielsko v Moorish Marina. Hotel sa nachádza len 250 metrov od pláže v Benalmadene, ktorá má veľký výber reštaurácií, barov a obchodov.
Vzdialenosť od letiska AGP cca 15 km.

Ubytovania

Benalmadena Palace Aparthotel má 182 jednotiek, ponúka štúdiá a jedno spálňové apartmány (výhľad na more alebo na bazén). Štúdiá sú k dispozícií s jednou prístelkou a apartmány sú k dispozícii s max. 2 prístelkami. Štúdiá aj apartmány sú k dispozícii aj v prípade rezervácie pre jednu osobu. Apartmány sú vybavené kuchynským kútom s chladničkou a mikrovlnou rúrou, plne vybavená kúpeľňa so sušičom vlasov a zariadený balkón alebo terasa s pekným výhľadom na hory, bazén alebo more. Apartmány sú vybavené kúrením, satelitnou TV a trezorom (spoplatnený na mieste). Pri príchode je poskytovaná voda a ovocie. Izbová služba je k dispozícii po celý deň.

Služby hotela

24 hodinová recepcia, zmenáreň, práčovňa, bazénové uteráky (vratná záloha), internetové kútiky a Wifi zóna na recepcii a občerstvenie, bezplatné Wifi vo všetkých izbách, vonkajší bazén, slnečná terasa, krytý bazén, Fitness centrum, volejbal, priestor na malý futbal, hra - French bowls, minigolf a Spa so saunou (za poplatok), vírivka, masáže a kozmetické procedúry, kino herňa, detský kútik, Minigolf pre deti, veľký zábavný program pre deti, športový areál, ihrisko a mini futbalový priestor. Plastové taniere, poháre a príbory v reštaurácii. Vysoké stoličky k dispozícii pre izby na vyžiadanie na recepcii  (závislé od dostupnosti).

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, polpenzia, all inclusive.
Raňajky; Obed; Večera, bufet, Reštaurácia, denne. Občerstvenie, Snack Bar, denne: 12:00-17:00. Zmrzlina, denne.
Nápoje: Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje; Pivo; Víno; Liehoviny; Šťavy; Minerálna voda; Káva Bar, denne: 11:00-23:00.
Bufetová reštaurácia (jedlá môžu byť servírované čašníkmi v závislosti od počtu hostí) podáva raňajky a večeru z jedlami medzinárodnej kuchyne.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Benalmadena Palace Hotel & Spa ****
Typ pláže: písčito - oblázková, písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 112 087
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Andalusie

5/ 5 1 recenzí

Pavel prosinec 2018 Super. Kvalitní ubytování, perfektní hotelový servis , výborná kuchyně , příjemná obsluha.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-benalmadena-palace-costa-del-sol-spanelsko-z2112087/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací