Best Western Atlantic Hotel

  Itálie, Lombardie, Milán

BEST WESTERN ATLANTIC

    Itálie, Lombardie, Milán
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

4* hotel se nachází v centru Milána, poblíž vlakového nádraží. Hotel leží jen 100 m od stanice metra Centrale, odkud se dostanete pohodlně do centra města.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje mají vlastní koupelnu. K dispozici je fén, toaletní potřeby, mini bar, klimatizace, televizor, Wi-fi a telefon.

Popis

Miláno je druhé největší město Itálie a nejvýznamnější obchodní centrum na severu země. Milano je centrum obchodu, módy a umění, spojované se značkami jako AC Milano či Giorgio Armani.
Navštivte zde středověké centrum s mnoha historickými památkami. V centru Milana na náměstí Piazza Duomo se nachází monumentální gotická katedrála (Duomo), která je třetí největší katedrálou na světě a největší katedrálou Itálie. Operou světově proslulé je divadlo La Scala. Hned vedle něj můžete zhlédnout a navštívit pasáž ze železa a skla zvanou Gallerie. V Milanu se nachází spousta muzeí a galerií, např. nejznámější galerii Breza.
Nenechte si také ujít renesanční hrad Sforza či kostel Santa Maria delle Grazie, kde se nachází freska Poslední večeře, jedno z nejznámějších děl Leonarda da Vinciho.

Vybavení a služby

bar, restaurace, placené parkoviště, 24hodinová recepce, posilovna, prádelna, klimatizace, internetový koutek, Wi-fi, snídaňová místnost, úschovna zavazadel, konferenční prostory

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer • Soukromý transfer z/na letiště - auto až pro 2 osoby Jízdenky • Autobusová jízdenka z letiště Malpensa do centra města/hlavní vlakové nádraží a zpět • Vyhlídkový autobus - jízdenka na 24 h, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. • Vicolungo Shopping Outlet - doprava busem do nákupního centra, půlden. Výlety • To nejlepší z Milána - půldenní procházka městem s místním průvodcem po nejznámějších památkách města vč. divadla Scala a katedrály Duomo i da Vinciho Poslední večeře. • Půldenní výlet Grand Tour – autobusem 2 h a pěšky 1 h po nejznámějších památkách města (vstupné na Poslední večeři od da Vinci, návštěva katedrály Duomo, vstupné do divadla a muzea La Scala) s místním průvodcem. Denně kromě pondělí. • Po stopách Leonarda - 3 h. Pěší odpolední výlet zahrnující vstupenku bez čekání na dílo Poslední večeře, vstupné do Atlantic Codex a Sala delle Asse; místní průvodce. • Prohlídka muzea a divadla Scala s místním průvodcem, 4x týdně. Vstupenky • Fotbal Inter Milano/ AC Milano - Orientační cena vstupenky dle zápasů

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Best Western Atlantic Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 486 039
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-best-western-atlantic-lombardie-italie-z1486039/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací