Hotel Best Western Executive Inn

USA, Kalifornie, Los Angeles

Best Western Executive Inn

  USA, Kalifornie, Los Angeles
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Tento nově renovovaný hotel se nachází v městské čtvrti Rowland Heights, která leží ve východním předměstí metropolitní oblasti Los Angeles. Hotel neleží v blízkosti centra Los Angeles a tak jej doporučujeme cestovatelům, kteří neradi všechen svůj čas tráví v centu města a mají na návštěvu metropolitní oblasti L.A. alespoň 4 dny.
V tomto hotelu najdete klid a pro Váš relax jistě oceníte možnost odpočinku u hotelového bazénu. V okolí hotelu je mnoho restaurací a nákupních center. Pokud se během Vaší návštěvy rozhodnete navštívit Universální Studia a Hollywood, je třeba počítat s dojezdovou vzdáleností zhruba 30mil. Hotelové služby jsou na vysoké úrovni a v nabídce je zdarma teplá buffetová snídaně, WiFi, posilovna, byznysové centrum nebo bezplatná doprava do nákupního centra Citadel Outlet Mall. Všech 135 pokojů je vybaveno kabelovou TV, kávovarem, vysoušečem vlasů, žehličkou, radiobudíkem, mikrovlnkou, ledničkou, telefonem a klimatizací.
Fakultativní akce pro Los Angeles vypracujeme na vyžádání a na konkrétní termíny

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 258 870
dnes 8–19 h

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací