BEST WESTERN PLUS Lighthouse Hotel

  USA, Kalifornie, San Francisco

Lighthouse Inn, Pacifica

  USA, Kalifornie, San Francisco
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Nově renovovaný hotel je připraven na Vaší návštěvu !! Jedná se o jediný hotel v oblasti San Francisca, který leží přímo na pláži Pacifického oceánu.
Hotel najdete nedaleko pláže Pacifica State Beach Park, která je oblíbenou destinací nejen místních surfařů. Místní molo Pacifica Pier je oblíbené místními rybáři, kteří si zde mohou zachytat lososa proužkovaného, který se zde v jeho sezóně hojně vyskytuje. Centrum městečka Pacifica je v pěším dosahu a naleznete zde mnoho malebných rybářských hospůdek, restaurací a barů. Pokud toužíte po nakupování, určitě si zajeďte do nedalekého San Francisca, kam autem dorazíte zhruba do 20 minut (záleží na hustotě dopravy). Poznejte toto krásné město, užijte si ruch místních ulic a zábavy, ale večer se vrátíte do klidného místa, kde je právě tento hotel. Ráno Vás vzbudí šum vln oceánu a uvidíte sami, že volba tohoto hotelu byla správná !! Hotel disponuje 97 pokoji a 21 apartmány, které jsou vybaveny moderním nábytkem, barevnou TV, kávovary s čajem a kávou, vysoušečem vlasů a připojením k internetu WiFi. Tento hotel je naším partnerem a je používán pro všechny naše skupinové zájezdy. Od roku 2007 jsme neobdrželi jediné negativní hodnocení na tento hotel.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

BEST WESTERN PLUS Lighthouse Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 257 708
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-lighthouse-inn-pacifica-kalifornie-usa-z1257708/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací