BEST WESTERN Royal Plaza Hotel & Trade Center

  USA, Massachusetts, Marlborough

Best Western Royal Plaza Hotel

  USA, Massachusetts, Marlborough
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Hotel Best Western Royal Plaza je velice pěkný a moderní hotel, který je vzdálen od centra Bostonu cca 20 km. Hotel je určený pro veškerou klientelu. V prostorách hotelu jsou výstavní plochy, konferenční sály, byznysové centrum s internetem, tiskárnou a faxem. V hotelové restauraci mají klienti kontinentální snídani zdarma. V přízemí se nachází barová restaurace s kulečníkem a sportbar.K relaxaci jistě poslouží nově zrenovovaný krytý bazén a vířivka. Prostorné pokoje jsou moderně vybaveny k Vašemu pohodlí. Hotel je vhodný pro klientelu s najmutým vozem. Parkování je u hotelu zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

BEST WESTERN Royal Plaza Hotel & Trade Center ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 980 157
dnes 8–19 h

Lokalita

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací