BEST WESTERN PLUS South Bay Hotel

  USA, Kalifornie, Lawndale

Best Western South Bay Inn , Lawndale

  USA, Kalifornie, Lawndale
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Hotel South Bay Inn leží nedaleko mezinárodního letiště a pláží LA. Centrum města Los Angeles je vzdáleno cca 15 mil. Jde o velice pěkný a moderní hotel, ve kterém najdete čínskou restauraci, více než 90 pokojů, které jsou vybaveny satelitní TV, radiobudíkem, kávovarem, vysoušečem vlasů, ledničkou, žehličkou a klimatizací. Hotelovým hostům je k dispozici vyhřívaný venkovní bazén, vířivka, pára, fitnessové centrum, prádelna, trezor, faxová a kopírovací služba, WiFi na každém pokoji a ve všech prostorách hotelu (některé služby za poplatek). V ceně pobytu je americkou snídaně a transport z a na letiště 24 hodin denně. Hotel doporučujeme klientům s najmutým autem (parkování u hotelu zdarma !!).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

BEST WESTERN PLUS South Bay Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 263 397
dnes 8–19 h

Lokalita

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací