Biohotel Jesch

  Rakousko, Korutany, Diex

Biohotel Jesch v Diex

    Rakousko, Korutany, Diex
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

rodinou vedený hotel má klidnou polohu cca 9 km od městečka Diex v 950 m. n.m, v oblasti Saualpen. Hotel je obklopen loukami a lesy a je tím pravým místem pro odpočinek a ničím nerušenou dovolenou. Hotel nabízí vlastní produkty a zajímavostí je i vlastní pramen vody.

Vybavení

hala s recepcí, výtah, jídelna, restaurace, parkoviště, zahrada s lehátky a slunečníky pro hosty u venkovního bazénu.

Ubytování

2-3 i rodinné pokoje pro 4 osoby mají koupelnu s WC, TV-Sat a fén, rodinné pokoje mají 2 místnosti a jsou cca 40 m2 veliké.

Stravování

polopenze – snídaně bohatý bufet s místními produkty, odpoledne se podává svačina, večeře menu o 5 chodech s možností výběru u hlavního jídla, salátový bufet.

Zázemí

v ceně vnitřní bazén 10 x 5 m, sauna, pára, na zahradě je i venkovní solárně vyhřívaný bazén, který je v provozu dle počasí a k dispozici jsou i tenisové kurty.

Tip CK

Hotel s bazénem v opravdu klidném prostředí.

Slevové akce

po celou sezonu platí při pobytech neděle - čtvrtek platí akce 4=3 a při pobytech neděle - neděle 7=6.

Poznámky

po celou sezonu platí pobyty neděle - čtvrtek, čtvrtek - neděle nebo neděle - neděle, při pobytech neděle - čtvrtek platí akce 4=3 a při pobytech neděle - neděle 7=6.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 042 615
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací