Chaweng Blue Lagoon Hotel

  Thajsko, Ko Samui, Chaweng Beach

Blue Lagoon

    Thajsko, Ko Samui, Chaweng Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 1990. Klimatizovaný objekt má 71 pokojů. Areál má celkem 17 vil/domů. Je zde hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využívat úschovnu kol. Hotel nabízí lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Pokoje jsou vybavené kingsize manželskou postelí. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také lednička a varná konvice/kávovar. K základnímu vybavení patří telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například jízda na kole/horském kole, jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, fitness studio, spa a masáže.

Stravování

Objekt nabízí mnoho typů stravování. Lze si objednat polopenzi a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Chaweng Blue Lagoon Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 928
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-blue-lagoon-ko-samui-thajsko-z1183928/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací