Blue Sky Beach Hotel

  Řecko, Kréta, Gournes

3/5

Blue Sky Beach

    Řecko, Kréta, Kokkini Hani
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha a popis

Apartmánový komplex Comfort Blue Sky Beach se nachází přímo u písečné pláže, která je od apartmánů oddělena pouze místní komunikací.
Komplex Blue Sky Beach se skládá z hlavní budovy Blue Sky Beach, kde jsou rodinné pokoje pro 2-5 osob, apartmány pro 2-5 osob a dvoulůžkové pokoje pro 2 osoby. Dvoulůžkové pokoje v hlavní budově prošly v zimě 2017/2018 rekonstrukcí. Ve vedlejší anexové budově Big Rooms (cca 10 m), je 6 apartmánů pro 2 - 4 osoby. Další anex se nachází cca 80 m od hlavní budovy - studia Chrisanthi a studi Dafni. Blue Sky Beach se nachází v klidnějším místě, na rozhraní letovisek Kokkini Hana a Gournes. Centrum Kokkini Hani je vzdáleno cca 500 m a centrum sousedního letoviska Kato Gouves je cca 1,5 km. V okolí aparthotelu se nachází různé obchůdky, markety, kavárny, bary, restaurace, atd. Toto ubytování doporučujeme všem klientům, kteří vyhledávají dovolenou za výhodnou cenu s programem all inclusive. Animační programy pro děti a dospělé Vám umožní využít zábavy během Vašeho pobytu. Pokud však animační programy nevyhledáváte a chcete jen relaxovat a odpočívat, krásná písečná pláž přímo u Blue Sky Beach je k tomu jako stvořená. Dovolené v Blue Sky Beach, to je ta správná volba pro Vaši dovolenou. Oficiální kategorie hotelu jsou 4* naše prodejní kategorie jsou 3*.
Během zimního období jsou naplánované další renovace, např. baru, lobby a restaurace. A dále pak změny interiérů pokojů. Aktuální fotografie budeme postupně přidávat.

Vybavení hotelu

- recepce
- lobby
- trezor
- Wi-Fi zdarma v lobby a u bazénu
- kryté posezení na střeše
- restaurace
- snack/pool bar
- bazén
- dětské brouzdaliště
- slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži zdarma

Vybavení pokoje

Blue Sky Beach nabízí 4 typy pokojů - STANDARD, FAMILY A ANEXY.

Doulůžkové pokoje DBL STANDARD v hlavní budově Blue Sky Beach 4* mají 1 místnost vlastní, sociální zařízení (sprchový kout, WC) fén, telefon, SAT/TV LCD, klimatizaci (za poplatek 5€).

Apartmány SV se nachází v hlavní budově Blue Sky Beach 4* mají 2 místnosti vlastní, sociální zařízení (sprchový kout, WC) fén, telefon, SAT/TV LCD, klimatizaci (za poplatek 5€).

Rodinné pokoje FAMILY se nachází v hlavní budově ve sníženém přízemí, k pokoji vede několik schodů, pod nimiž se nachází malá teráska přímo před pokojem, díky čemuž je pokoj vhodný pro rodiny s dětmi. FAMILY pokoje mají 2 místnosti - ložnici a obytnou část s 1 - 2 přistýlkami . Mají vlastní sociální zařízení (sprchový kout, WC) fén, telefon, SAT/TV LCD, chladničku, klimatizaci (za poplatek 5€).

Apartmány ve vedlejší budově ANEX I. 0* jsou apartmány pro 2 - 5 osob, mají vlastní sociální zařízení (sprchový kout, WC), chladničku, TV, kuchyňský kout (vybaven pouze v případě, že nemáte all inclusive)

Ve vedlejší budově ANEX II. 0* jsou studia pro 2 - 3 osoby, mají vlastní sociální zařízení (sprchový kout, WC), chladničku, TV, kuchyňský kout (vybaven pouze v případě, že nemáte all inclusive). Pokoje v budově Anex II. jsou velice jednoduchá, jsou nižší cenová kategorie, tudíž jsou vhodné pro nenáročnou klientelu. Prosím, věnujte pozornost fotografiím.

Ve vedlejší budově ANEX III. 0* - jednoduchá studia pro 2 - 3 osoby jsou vybavena v klasickém ostrovním stylu, tedy částečně zděný nábytek včetně zabudované postele, kuchyňský kout (vybaven pouze v případě, že nemáte all inclusive), koupelna se sprchovým koutem a WC, balkon nebo terasa výhled do zahrady a okolí. Pokoje v budově Anex II. jsou velice jednoduchá, jsou nižší cenová kategorie, tudíž jsou vhodné pro nenáročnou klientelu. Prosím, věnujte pozornost fotografiím.


Studia ve vedlejší budově ANEX CHRISANTHI CLEVER 0* cca 80 m od Blue Sky Beach - jednoduchá studia pro 2 - 3 osoby jsou vybavena v klasickém ostrovním stylu, tedy částečně zděný nábytek včetně zabudované postele, kuchyňský kout (vybaven pouze v případě, že nemáte all inclusive), koupelna se sprchovým koutem a WC, klimatizace je jen v některých studiích (na vyžádání za poplatek), balkon nebo terasa výhled do zahrady a okolí. Většina studií je v přízemí.

Studia ve vedlejší budově ANEX DAFNI CLEVER 0*, cca 50 m od Blue Sky Beach - studia jsou vybavena v klasickém ostrovním stylu, tedy částečně zděný nábytek včetně zabudované postele, kuchyňský kout (vybaven pouze v případě, že nemáte all inclusive), koupelna se sprchovým koutem a WC, klimatizace je jen v některých studiích (na vyžádání za poplatek), balkon nebo terasa.

Typ DBL STANDARD - se nachází v hlavní budově v patře nebo v přízemí, má balkon nebo terasu s výhledem na moře či okolí.
Typ FAMILY - se nachází v hlavní budově ve sníženém přízemí, k pokoji vede několik schodů, pod nimiž se nachází malá teráska přímo před pokojem, díky čemuž je pokoj vhodný pro rodiny s dětmi.
Typ APARTMÁN SV - se nachází v hlavní budově v patře nebo v přízemí, má balkon nebo terasu s výhledem na moře.
Typ ANEX I. - se nachází ve vedlejší budově převážně v přízemí nebo v patře s balkonem nebo terasou s výhledem zahrada/okolí.
Typ ANEX II. - se nachází ve vedlejší budově převážně v přízemí nebo v patře s balkonem nebo terasou s výhledem zahrada/okolí.
Typ ANEX III. 0* - se nachází ve vedlejší budově převážně v přízemí nebo v patře s balkonem nebo terasou s výhledem zahrada/okolí.
Typ ANEX CHRISANTHI CLEVER - se nachází ve vedlejší budově převážně v přízemí nebo v patře s balkonem nebo terasou s výhledem zahrada/okolí.
Typ ANEX DAFNI CLEVER - se nachází ve vedlejší budově v přízemí nebo v patře s balkonem nebo terasou s výhledem na okolí.

V celém komplexu je klimatizace a trezor za poplatek!

CK Club

ANIMAČNÍ PROGRAMY pro děti i dospělé 6x týdně
- pro děti kreativní a sportovní aktivity
- pro dospělé sportovní aktivity
- večer animace pro děti i dospělé (show a tanec)
- beach párty

Animační programy se konají v období: poslední týden v červnu až druhý týden v září. Změna programu vyhrazena.

Stravování

Formou All Inclusive:

Aktuální program ALL INCLUSIVE aparthotel BLUE SKY BEACH 4*:
• Snídaně: formou amerického bufetu v hlavní restauraci ( 07:30 – 09:30 )
• Oběd: light bufet v hlavní restauraci ( 13:00 - 14:00 )
• Večeře: formou plného bufetu v hlavní restauraci ( 19:30 – 21:30 )

NÁPOJE :
- během hlavního jídla (oběd, večeře) v hlavní restauraci: místní víno (bílé, červené nebo růžové), místní nealkoholické nápoje , ovocné šťávy/džusy (ne fresh), točené pivo, čerstvá voda .

HLAVNÍ/POOL - BAR: (10.00 - 22:00)
- místní alkoholické nápoje ouzo, raki, možnost koktejlů dle aktuální nabídky Vám sdělí na baru, místní víno, místní pivo, překapávaná káva, čaj, ovocné šťávy (ne fresh), pitná voda, občerstvení (popcorn, sušenky) .
- 16:00 - 17:00 coffee time u baru, zmrzlina 16:00 - 17:00
Po 22:00 jsou všechny nápoje za příplatek.

Několikrát během týdne bude kuchař připravovat pokrmy přímo před klienty.
Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení aparthotelu.

Pláž a plážový servis

Písečná pláž přímo u apartmánu, oddělena pouze místní komunikací, lehátka a slunečníky zdarma pro klienty, kteří mají all inclusive. Klienti bez stravy plážový servis platí. Klienti, kteří si zakoupí zájezd do Comfort Blue Sky Beach, mohou využívat v rámci all inclusive pláž u Comfort Corali Beach (lehátka a slunečníky zdarma) a nápoje na pool baru (vzdálenost ca 100 m).

Pro děti

Dětský bazén, animace pro děti i dospělé.

Sport a zábava

Bazén, sporty na pláži (za poplatek). Nabídku sportů a zábavy, které jsou v rámci all inclusive, získáte po příjezdu do hotelu.

Služby v ceně

Wi-Fi, slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži. Kompletní nabídku služeb zahrnutých do programu all inclusive získáte po příjezdu do hotelu.

Služby za poplatek

Klimatizace, trezor, sporty na pláži. Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty do programu all inclusive, a které se na místě platí, získáte po příjezdu na recepci.

Povolená hmotnost zavazadla:

23 Kg zavazadlový prostor + 8 Kg kabina


Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blue Sky Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 166 372
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 200 recenzí

yveta,kačka říjen 2019 Recenze. Spokojeni,vše v pořádku. Obsluha laskavá a mluví česky,snaží se.Pláž menší,ale do moře postupně a písek,ne kameny-vhodné pro děti ... celá recenze

Nikol září 2019 Blue sky. Velké zklamání... celá recenze

Lada Doubravová září 2019 Blue Sky Beach. Dovolená mi připomínala film "Účastníci zájezdu". Pro ty, kdo chtějí strávit dovolenou pouze s českými turisty. Personál ochotný ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-blue-sky-beach-kreta-recko-z1166372/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací