Hotel BodyHoliday Saint Lucia Resort & Spa

  Svatá Lucie, Gros Islet

BodyHoliday

  Svatá Lucie, St. Lucia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Na severu ostrova, zhruba 30 minut jízdy od hlavního města leží tento luxusní hotel, který se rozprostírá na ploše 32 akrů.

Vybavení

Hotel disponuje 155 pokoji, vstupní halou s recepcí,  hlavní restaurací (Cariblue Restaurant), 5 restauracemi (Tao, Cariblueblue Windows, The Deli, I-Tal, The Grill Pavilion) 2 bary, lounge, herna, wellness centrum.Venku bazén, terasa na slunění s lehátky a slunečníky.

Pokoje

DRGV:koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, telefón, WiFi,  minilednice, bluetooth sound systém, kávovar. DRLU:viz DRGV, psací stůl a křesla. DRLUOF: viz DRLU, balkón a výhled na blízké moře.

Stravování

All Inclusive

Pláž

Hotel se nachází přímo u 200 metrů dlouhé, soukromé  pláže.  Lehátka a osušky zdarma.

Program all inclusive

Snídaně a oběd  formou bufetu Večeře formou budetu nebo v à la carte restaurci  Alkoholické (včetně mnoha prémiových značek) a nealkoholické nápoje Snacky a odpolední čaj   Nemotorizované vodní sporty na pláži, volejbal, lukostřelba, tenis, průvodcované ranní procházky, stolní tenis, deskové hry a posilovna.

Sportovní nabídka

Zdarma:nemotorizované vodní sporty na pláži, volejbal, lukostřelba, tenis, průvodcované ranní procházky, stolní tenis, deskové hry a posilovna. Za poplatek:kurzy potápění, golfová akademie, golf a jachting. Sportovně - relaxační programy (Bodyaware, Bodyholiday).

Wellnes

Wellness centrum: masáže a procedury za poplatek. Hotel nabízí také dva komplexní ozdravné programy (BodyScience, Holistic Classes). Možnost individuálně sestaveného wellness plánu.

Internet

Zdarma: Wi-fi v celém areálu hotelu.

Maximální obsazenost

DRGV:1+0 DRLU:2+0, 2+1, 3+0 DRLUOF: 2+0

Doba transferu

90 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

BodyHoliday Saint Lucia Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 222 986
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-bodyholiday-svata-lucie-ostrov-svata-lucie-z1222986/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).