Hotel Le Bora Bora Beach Resort & Spa Pearl Resorts

  Francie, Francouzská Polynésie, Motu Tevairoa (Bora Bora)

Bora Bora Pearl Beach Resort

    Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora, Motu Tevairoa (Bora Bora)
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • menší hotel na soukromém ostrově
  • úchvatná laguna přímo u hotelu
  • šnorchlování v korálových "školkách"
  • dech beroucí výhledy na ostrov Bora Bora s horou Otemanu
Letovisko

ostrov Bora Bora

Umístění

Resort je vystavěný na ostrově Motu Tevairoa, jen 10 minut z letiště a 15 minut z hlavního města Bora Bora Vaitape. V těsné blízkosti hotelu je krásná laguna a na obzoru zvlněná krajina tohoto romantického ostrova

Pláž

Krásné pláže s jemným bílým pískem a tyrkysová laguna s korálovými zahradami a bohatým podmořským životem.

Hotel

Hotel disponuje třemi restauracemi, dvěma bary, dvěma zasedacími místnostmi, butikem a potápěčským centrem. K dalším zařízením patří fitness centrum, bazén, osvětlený tenisový kurt, minigolf.
Hotel přispívá také k ochraně životního prostředí a to v podobě „korálových školek“, které umožňují vytvářet kolonie korálů v perfektních ekologických podmínkách. Hosté tato místa pak mohou objevovat při šnorchlování.

Pokoje

Resort nabízí 108 pokojů a vil na soukromém ostrůvku Motu Tevairoa. K dispozici jsou zahradní bungalovy s bazénem, plážové suity či exkluzivní nadvodní bungalovy. Vše je vybaveno klimatizací, satelitními kanály včetně CNN, seriálů, filmů, dokumentů a sportovních programů. Mezi další vybavení patří soukromá terasa s bazénem, sprcha v tropické zahradě, telefon, satelitní LCD TV, CD a DVD přehrávač, mini-bar, zařízení k přípravě čaje a kávy, fén, žehlička a žehlicí prkno na vyžádání a trezor.
Overwater Bungalows (79 m?) prostorné bungalovy zahrnují terasu s lehátky a klidným posezením. Můžete využít prostorů pro opalování a snadný přístup do laguny. Plocha je rozdělena na prostornou ložnici s vlastní koupelnou s vanou a samostatnou sprchou, zařízenou terasu na opalování s altánem a přímým přístupem do laguny, otevírací skleněný panel na konci postele, stejně jako u vany.
Garden Villa with Pool (122 m?) se nacházejí v bujné tropické zahradě a patří mezi kategorie pokojů s největším soukromím. Každá vila byla postavena jako tradiční polynéské „faré“ (domov) a je uzavřena ve vlastní soukromé zahradě, má prostornou ložnici, vlastní koupelnu s vnitřní sprchou a velkou terasu na opalování s bazénkem a altánkem.
Beach Villa with Pool (143 m?) má ideální polohu přímo na pláži a je jednou z největších kategorií pokojů. Tyto pokoje jsou postaveny v polynéské architektuře a stylu a jsou uzavřeny ve vlastní soukromé zahradě s prostornou ložnici, vnitřní sprchou, pohodlným obývacím pokojem a oslnivým výhledem na lagunu, horu Otemanu a bazén.

Stravování

Le Bora Bora by Pearl Beach Resort & Spa disponuje třemi restauracemi a dvěma bary.
Miki Miki Restaurant se nachází hned vedle bazénu a jen pár kroků od pláže. Nabízí obědy a barové služby u hotelového bazénu nebo pod stinnými přístřešky. Restaurace se může pochlubit širokou nabídkou pokrmů od tahitských syrových a grilovaných ryb až po pizzu, těstoviny či vegetariánská jídla. Otemanu Restaurant nabízí mezinárodní kuchyni. Snídaně se zde podává formou bufetu s klidným výhledem na oslnivou lagunu a horu Otemanu, zatímco večeře vám dává možnost stolovat pod hvězdnou oblohou. Užijte si kulinářský zážitek v intimním a útulném prostředí gurmánské restaurace Poerava Gourmet Restaurant.Uaina Bar, který se nachází v prvním patře vedle hlavní restaurace, nabízí úchvatný výhled na horu Otemanu. Manuia Bar, který sousedí s bazénem, je ideálním místem pro koktejly, když zrovna budete nasávat tahitské slunce.

Rekreace

Bora Bora má také výjimečné postavení ve světě potápění a je jedním z mála míst, kde můžete pozorovat rejnoky po celý rok. Pozorujte podvodní svět s nespočtem žraloků, hejny barakud a famózním baletem mant, na který nikdy nezapomenete. Ostrov disponuje celou řadou potápěčských lokalit s krásnou podmořskou scenérií. Můžete zůstat v prostorách laguny nebo se vydat dál na moře. Potápěčská místa se nacházejí 5 – 15 minut lodí od resortu.
Zcela bezplatně si můžete užít: šnorchlování, paddle board, kajaky a kánoe, tenis, volejbal, bocce ball, minigolf, hernu s kulečníkem, stolní tenis, korálovou zahradu a transfer mezi hotelem a ostrovem Bora Bora.Za poplatek pak hotel nabízí: potápěčské centrum, katamaránové plavby, plavby při západu slunce se šampaňským, aquasafari, návštěvu lagunária, plavbu lodí s proskleným dnem, výlety na vodních skútrech s průvodcem, rybolov, krmení žraloků a rejnoků, návštěvu farmy s tahitskými perlami, safari po ostrově, ostrovní výlet v minibusu s průvodcem, vyhlídkový let a půjčovnu automobilů.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě s přestupem včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu (přelet nebo lodní přejezd dle ostrova)
  • počet nocí dle výběu
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení
  • služby anglicky/francouzsky mluvícího zástupce zahraničního partnera
  • virtuální český delegát
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Bora Bora Pearl Beach Resort ****
Lokalita dle pořadatele: Francouzská Polynésie, Bora Bora
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Bora Bora Beach Resort & Spa Pearl Resorts *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 258
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací

Nezávazná objednávka

Bora Bora Pearl Beach Resort
    Francie, Francouzská Polynésie, Bora Bora, Motu Tevairoa (Bora Bora)

Cena
316 089 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 258

Zájezd

dospělá osoba
2
316 089 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
3 738 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
2 282 Kč