Hotel Bossotel

  Thajsko, Bangkok

BOSSOTEL BANGKOK

    Thajsko, Bangkok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Bangkoku se někdy přezdívá „Benátky Východu“ pro svou polohu na naplavených březích řeky Chao Phraya. Bangkok má co nabídnout všem typům cestovatelů. Na vlastní kůži můžete zažít prolínání místní tradic a západní kultury. Město je plné chrámů, trhů, říčních kanálů a dalších atraktivit. Na své si přijdou milovníci dobrého jídla, památek, ale i nočního života.

Poloha

3* hotel se nachází v oblasti Bangrak, 500 m od řeky Chao Phraya. Stanice vlaků BTS se nachází 5 minut pěšky od hotelu. Cesta na mezinárodní letiště trvá cca 40 minut.

Ubytování

koupelna, WC, klimatizace, televizor, příslušenství pro přípravu čaje a kávy, telefon, mini bar, Wi-fi

Vybavení a služby

2 restaurace, fitness centrum, venkovní bazén, wellness centrum, pokojová služba, Wi-fi, klimatizace, 24hodinová recepce, úschova zavazadel

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Výlety ? Velký palác a chrámy – 4 h. Výlet začíná prohlídkou Velkého paláce, dřívějšího sídla králů Siamu, který se rozkládá na břehu řeky Chao Praya. Po procházce palácovým komplexem můžete rozjímat v Chrámu Smaragdového Buddhy u 45 m vysoké sochy. Dalším navštíveným chrámem je Wat Pho se sochou Ležícího Buddhy, který je nejstarším chrámem v Bangkoku. Výlet zakončíte v chrámu Wat Traimit u 5,5 tun vážící zlaté sochy Buddhy. ? Večeře na lodi – 3,5 h. Večeře na lodi s živou hudbou. Cena výletu zahrnuje soukromý transfer z/do hotelu. Ochutnejte speciality thajské i mezinárodní kuchyně a kochejte se výhledem na chrámy a paláce Bangkoku. Začátek v 18:00. ? Celodenní výlet na pláž – 12 h. Užijte si den volna na pláž Tien Beach v Pattayi. Cena zahrnuje transfer z/do hotelu, oběd a jízdenky na loď. ? Kanály Bangkoku – 5 h. Během projížďky v typické místní lodi se Vám naskytne pohled na vysoké moderní budovy, ale budete moci obdivovat také tradiční způsob života místních obyvatel, kteří žijí v okolí kanálů. Na konci výletu navštívíte chrám Wat Arun, který je jedním z nejstarších chrámu v Bangkoku a symbolem města. ? Řeka králů a chrámy Bangkoku – 4 – 5 h. Půldenní výlet začíná návštěvou komplexu Velkého paláce, odkud pokračujete do chrámu Wat Phra Kaew se sochou Smaragdového Buddhy, který je nejposvátnějším buddhistickým chrámem v Thajsku. Výlet zakončíte projížďkou lodí po kanálech řeky Chao Praya. Výlet začíná v 8:30. ? Plovoucí trh – Výlet na nejznámější plovoucí trh Damnern Saduak, 100 km jihozápadně od Bangkoku. Uvidíte lodě plné čerstvého ovoce, zeleniny, nebo květin. Smlouvání obchodníků je zde považováno téměř za zábavu. ? Bangkok Tour – Projížďka vlakem až k přístavu, odkud pokračujete lodí. Jako první navštívíte chrám Wat Pho se sochou Ležícího Buddhy. Pokračujete pěšky do chrámu Wat Phra Kaew se sochou Smaragdového Buddhy, který se nachází v komplexu Velkého paláce. Po prohlídce Velkého paláce si odpočinete během obědu v místní restauraci. Odpoledne Vás čeká projížďka tuk tukem k chrámu Wat Saket. Vystoupáte na Zlatou horu, odkud se Vám naskytne výhled na celý Bangkok. Nakonec Vás loď zaveze do Jim Thompson House, kde se dozvíte zajímavé informace o výrobě thajského hedvábí. ? Půldenní kurz vaření – Kurz začíná návštěvou blízkého trhu, kde Vás naučí vybírat si ty nejlepší ingredience, aby Vaše thajského jídlo bylo dokonalé. Nejprve Vám kuchař ukáže, jak jednotlivá jídla připravit a poté se do přípravy pustíte i vy sami. ? Chutě Čínské čtvrti – Procházka Čínskou čtvrtí s místním průvodcem, během které můžete ochutnat různé místní speciality, dozvíte se více informací o místních tradicích a o rozdílech v buddhistických a čínských chrámech. Cena výletu nezahrnuje stravu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bossotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 198 345
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-bossotel-bangkok-bangkok-thajsko-z1198345/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací