Hotel Radun

Česko, Zlínský kraj, Luhačovice

Hotel RADUN

    Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Cena pobytu To nejlepší z Radunu (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování s rozšířenou polopenzí, 1x proceduru v hotelovém wellness Prožitkový klub dle vlastního výběru (50 min.), možný check-out do 12:00 hod., parkování v podzemní garáži (v den odjezdu až do odpoledních hodin), služby concierge (zajišťování vstupenek a programů), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 2

Cena pobytu Nevšední všední dny (3 nebo 4 noci). (zvýhodněný mimovíkendový balíček) zahrnuje 3x nebo 4x ubytování s rozšířenou polopenzí (dle výběru délky pobytu), procedury (1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN, 1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý. Nástupní dny: Ne-Út.

Balíček 3

Cena pobytu Esence bytí (4 noci) zahrnuje: 4x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x reflexní masáž plosek nohou, 1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem, 1x perličková nebo hydromasážní koupel s bylinkami, 1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 4

Cena pobytu Poklad uvolnění (5 nocí) zahrnuje: 5x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x reflexní masáž plosek nohou, 1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem, 1x perličková nebo hydromasážní koupel s bylinným solným výluhem, 1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN, 1x relaxační masáž hlavy), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 5

Cena pobytu Každý tropí radosti (6 nocí) zahrnuje: 6x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem, 1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 6

Cena pobytu Člověče, zatav se... (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování s rozšířenou polopenzí, 10% zvýhodnění na všechny masáže a terapie hotelového wellness Prožitkový klub, volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 7

Cena pobytu Oživení smyslů (3 noci) zahrnuje: 3x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x reflexní masáž plosek nohou, 1x relaxaci slatinnými nebo bahenním zábalem, 1x perličkovou či hydromasážní koupel s bylinkami, 1x jemnou masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 8

Cena pobytu Kristiánův sen (3 noci) zahrnuje: 3x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem, 1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 9

Cena pobytu Relax, základ života (4 noci) zahrnuje: 4x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem, 1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 10

Cena pobytu Bílá hvězda (5 nocí) zahrnuje: 5x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem, 1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 11

Cena pobytu Umění odpočívat (6 nocí) zahrnuje: 6x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x reflexní masáž plosek nohou, 1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem, 1x perličková či hydromasážní koupel s bylinkami, 1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN, 1x relaxační masáž hlavy), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 12

Cena pobytu Týden rozmazlování (7 nocí) zahrnuje: 7x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x reflexní masáž plosek nohou, 1x relaxace slatinným nebo bahenním zábalem, 1x perličková či hydromasážní koupel s bylinkami, 1x kombinovaná harmonizační masáž, 1x jemná masáž zad a šíje bylinnými oleji RADUN, 1x relaxační masáž hlavy), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 13

Cena pobytu Týden pohody (7 nocí) zahrnuje: 7x ubytování s rozšířenou polopenzí, zvýhodnění 10% na všechny masáže a terapie hotelového wellness Prožitkový klub, volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 14

Cena pobytu Romantika pro dva (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování s rozšířenou polopenzí, na přání snídani na pokoj, romantickou výzdobu pokoje, láhev sektu pro dva s ovocnou mísou na pokoji, 1x masáž bylinnými oleji RADUN (50 min.), volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý.

Balíček 15

Cena pobytu Ženská síla (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování s rozšířenou polopenzí, procedury (1x detoxikační lipová péče pro obličej (50 min. - peeling, masáž, maska)), domácí 'radunskou' limonádu, volný vstup do přilehlého Vodního ráje, prohlídku funkcionalistické vily přímo s majitelem, romantický večer s klavírem každou sobotu a úterý. Procedury 2021: 1x perličková či hydromasážní koupel s bylinkami, 1x harmonizační masáž bylinnými oleji RADUN

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Boutique hotel RADUN vznikl kompletní a citlivou rekonstrukcí památkově chráněné funkcionalistické vily Bohuslava Fuchse z 30. let minulého století. Nabídne vám rodinnou, útulnou a přitom luxusní atmosférou a individuální přístup ke každému hostu v duchu prvorepublikové úcty a slušného chování. Najdete jej v klidném místě přírodního lázeňského parku s léčivým pramenem Aloiska, v těsné blízkosti centra. Hotelový Restaurant REPUBLIKA je proslulý zážitkovou gastronomií, klidovou atmosférou, vybranými víny s příběhem, prémiovými jihoamerickými rumy a výborným kávovým menu. Wellness hotelu PROŽITKOVÝ KLUB poskytuje masáže, zábaly, inhalace, vodoléčebné terapie a privátní finskou saunu s odpočívárnou. S hotelem těsně sousedí VODNÍ RÁJ (plavecký bazén 25m, zážitkový bazén s masážními tryskami, bublery, skákacím zálivem a divokou řekou, parní sauna, whirlpool, dětský bazének, vyhřívané lavice, letní sluneční terasy).

POLOHA

v klidném místě lázeňského parku s léčivým pramenem Aloiska, v těsné blízkosti centra lázeňského města Luhačovice, avšak stranou jeho ruchu.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, Café restaurant, venkovní posezení s grilem, výtah, Wi-Fi v prostorách restaurace (zdarma), hotel. trezor, wellness centrum 'Prožitkový klub' (finská sauna, balneologická vana, odpočívárna, masáže, zábaly, inhalace), konferenční služby, zajištění zapůjčení kol, podzemní garáž, parkoviště, akceptace platebních karet.

VYBAVENÍ POKOJŮ

stylové 1 a 2lůžkové pokoje, některé s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župan, kvalitní česká hotelová kosmetika), TV-SAT, trezor, rádio, minibar, Wi-Fi (zdarma), balkón nebo terasa (většina pokojů).

STRAVOVÁNÍ

Penze dobré pohody z lokálních a bio surovin v Restaurantu REPUBLIKA - snídaně (bohatý teplý a studený bufet), odpolední svačina (domácí dezert, káva nebo čaj), večeře - gurmánské menu o 4 chodech.

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport a volný čas: vodní ráj přilehlé Městské plovárny ( 25 m plavecký bazén, zážitkový bazén (divoká řeka, skákací záliv, bublery, masážní trysky), dětský bazének, whirlpool, parní komora), poznávání lázeňského města Luhačovice, značené trasy pro pěší a cykloturistiku.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 038 338
dnes 8–19 h