Hotel Breathless Montego Bay Resort & Spa

  Jamajka, Cornwall, Montego Bay

BREATHLESS MONTEGO BAY

    Jamajka, Cornwall, Montego Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

tento luxusný a štýlový hotel pre dospelých pre svojich klientov ponúka spojenie zábavy i relaxácie, okorenené špecialitami medzinárodnej kuchyne s moderne zariadenými suitami. Rezort klientov nabáda na užívanie si v spoločnosti a spoznávanie nových ľudí v prekrásnej prírode s výhľadom na neďaleké lesy, ako i odpočinok v SPA centre, či možnosť využitia pestrej ponuky animačných programov a aktivít, alebo leňošenie pri bazénoch.

Vybavenie

hlavná reštaurácia, 4 Á la carte reštaurácie, grill pri pláži, 5 barov vrátane swim-up baru, night club, 3 bazény, 3 výrivky, plne vybavné SPA centrum, fitness centrum, vysokorýchlostný Wi-Fi internet zadarmo, kadernícky salón, zmenáreň, práčovňa, ponuka športových aktivít, tematické večierky, lekár, suveníry, 24 hodinové služby recepcie.

Pláž

súkromná piesočnatá pláž sa nachádza krátkou trasou cez malý most. Hotel ponúka plážový servis.

Zábava a šport

vodné športy ako napr. šnorchlovanie, kajaking, možnosť využiť tenisový kurt a volejbalové ihrisko v neďalekom Secrets Resorts & Spas. Fitness a aqua fitness, jóga. Hotel hosťom ponúka animačné programy i večerné živé show ako napríklad fashion show a water festival. Navštíviť môžete SPA centrum, ktoré ponúka napr. masáže, saunu, hydroterapie i skrášľovacie procedúry. Možnosť rôznych výletov do okolia, neďaleko sa nachádza golfové ihrisko

Stravovanie

All inclusive občerstvenie k dispozícii 24 hodín denne, ponúkajú sa napr. 4 Á la carte reštaurácie, medzinárodný bufet a grill pri pláži. Alkoholické i nealkoholické nápoje sú k dispozícii v 5 baroch, plus 19 ďalších možností barov a reštaurácii v neďalekých Secrets® Wild Orchid and Secrets St James rezortoch, alebo 24 hodinový room servis. Možné objednať i romantickú večeru pri sviečkach.

Vybavenie izieb

150 izeb, TV, klimatizácia, minibar, balkón alebo terasa, trezor, žehlička, kávovar, plne vybavená kúpeľňa so sušičom vlasov.

Poznámka

Typy izieb sú: Junior Suita Tropical View. Junior Suita Ocean View, možnosť objednať Xhale Club master suity.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Breathless Montego Bay Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 455 184
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-breathless-montego-bay-cornwall-jamajka-z2455184/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací