Hotel Bumi Ayu Bungalows

  Indonésie, Bali, Sanur

4/5

BUMI AYU SANUR

    Indonésie, Bali, Sanur
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Bumi Ayu Bungalows jsou postavené v pohodlném balijském stylu a obklopené krásnou bujnou tropickou zahradou. Nachází se v turisty vyhledávané oblasti Sanur, pouze pár minut chůze od pláže. Město Denpasar je vzdáleno přibližně 15 minut jízdy. Mezinárodní letiště je vzdáleno 20 minut jízdy. Hotel je zbudován v bungalov stylu, zařízen v typickém balijském duchu. Slouží hostům více než 20 let. Ubytování v klimatizovaných pokojích Superior nebo Deluxe s klasickým dřevěným nábytkem, velkou obývací částí a soukromými balkony. V hotelu je 6 super deluxe pokojů, 6 deluxe pokojů a 22 superior pokojů s velkými pohodlnými pokoji buď v bungalovech či dvoupatrových budovách. Pokoje Superior jsou umístěné ve dvoupatrových budovách. Pokoje jsou vhodné pro hosty, kteří hledají cenově dostupný hotel Sanur s čistotou a klidnou atmosférou. Pokoj má soukromou koupelnu se sprchou, mini bar, telefon s přímou volbou, TV, koutek na přípravu kávy a čaje. Pokoje jsou klimatizované a mají vlastní balkon či terasu. Pokoje Deluxe jsou navrženy v tradičním stylu hotelu Bali Sanur a nabízejí mnoho moderních prvků. Elegantně skromné interiéry s výhledem do tropické zahrady hotelu, půvabně krytá veranda nebo malebně zastíněné terasy s krásným výhledem na krásnou svěží tropickou zahradu. Ve všech najdete také bezpečnostní schránku, mini bar, a vlastní koupelnu se sprchou.
Bazén se nachází v centru areálu hotelu a v blízkosti pool baru. Bale je tím pravým místem, kde se můžete rozmazlovat a relaxovat v klidném prostředí. Vzhledem k tomu, že je vhodný nejen pro odpočinkové účely, lze jej využít také jako čítárnu a obchodní volnočasovou zónu jako WI-FI připravená 24 hodin zdarma v této oblasti. Restaurace Kubu je hlavní hotelovou restaurací, která nabízí kombinaci západní, asijské a tradiční balijské kuchyně. Specialitou restaurace Bumi Ayu je 'Nasi Goreng' (smažená rýže). Pokojová služba je k dispozici 24 hodin denně. Zdarma odpolední čaj nebo káva denně mezi 15:30 - 16:30. DVD přehrávač k zapůjčení, půjčovna skútrů a aut, služba praní a žehlení prádla, Masáže, manikúra a pedikúra, doktor na telefonu, bezpečnostní trezor na recepci, poštovní služby, směnárna, kyvadlová doprava do oblasti Sanur.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bumi Ayu Bungalows ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 480 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 511 689
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Bali

4/ 5 3 recenzí

myrda březen 2018 Bali 2018. Bali rozhodně není ráj ale klady tohoto krásného místa rozhodně prěvažují zápory. Příjemní a usměvavý lidé společně s místy nádhe... celá recenze

Jana Č. červen 2015 Prohlídka hotelu Bumi Ayu***. Malý ale čistý a příjemný hotel... celá recenze

rADEK říjen 2014 Pochvala. Služby perfektní,každý den úklid na***,bazén 1A:),personál přátelský-stálý úsměv.Snídaně velmi slušné.Bydlení v botanické zahradě ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-bumi-ayu-sanur-bali-indonesie-z2511689/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací