Hotel Bunga Raya Island Resort

  Malajsie, Sabah, Gaya Island

BUNGA RAYA ISLAND RESORT

    Malajsie, Borneo, Sabah, Gaya Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Bunga Raya Island Resort leží uprostřed tropické džungle na ostrově Gaya v oblasti Malohom Bay, nedaleko ostrova Borneo, a pro své hosty zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu od přístaviště trajektů Kota Kinabalu, vzdáleného 25 minut jízdy motorovým člunem. Mezinárodní letiště Kota Kinabalu leží zhruba 10 km odtud.

Vybavení hotelu

Hosté rezortu Bunga Raya mohou relaxovat ve zdejší sauně nebo si zacvičit v posilovně. Kromě toho si hosté mohou vyzkoušet celou řadu aktivit, jako je například jízda na kajaku, šnorchlování nebo vodní lyžování. Na recepci je také možné si zajistit vycházky po památkách a různé výlety za kulturou.

Vybavení pokoje

K vybavení dřevěných, klimatizovaných vil patří Wi-Fi zdarma a bezplatné nealkoholické nápoje z minibaru. Pokojová služba je k dispozici 24 hodin denně. Kromě osobního trezoru jsou vily vybaveny TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávačem a rádiem s CD přehrávačem značky BOSE.

Stravování

Přímo na pláži se nachází Pantai Grill s nabídkou grilovaných pokrmů k obědu i večeři. V bistru Koi si mohou hosté po celý den vychutnat kromě jídel také výhled na bazén a rybník. Vinný sklípek Wine Cave je vybudován v podzemí a nabízí široký výběr doutníků.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bunga Raya Island Resort *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 160 383
dnes 8–19 h

Lokalita