Hotel Terme Ptuj Bungalovy

  Slovinsko, Podravje, Ptuj

3/5

Bungalovy Terme Ptuj: Pobyt s polopenzí 3 noci

    Slovinsko, Podravje, Slovinské termály, Ptuj
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Příplatek za zapůjčení dětské postýlky 7 € za den

Bungalovy Terme Ptuj

Bungalovy Terme Ptuj **** jsou součástí termálních lázní Terme Ptuj ležících v jednom z nejstarších měst Slovinska – městě Ptuj. Malá lázeňská vesnička skládající se z několika bungalovů je obklopená zelenou oázou a nachází se hned u hotelu Primus a cca 200 metrů od lázní.  Svým hostům nabízí soukromí, klidné prostředí, pestrý výběr sportovních a rekreačních aktivit, možnost polopenze v restauraci Zila a neomezený vstup do moderního thermalparku s tobogány a dalšími vodními atrakcemi.

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat ve dvoulůžkových pokojích (23 -28 m2).  Ke standardní výbavě patří manželská postel nebo dvě oddělené postele, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, TV, psací stůl, gauč a WIFI. V některých bungalovech je rozkládací gauč o rozměrech 140x180, který lze využít jako přistýlka pro jednu dospělou osobu nebo dvě děti.

Restaurace

Snídaně a večeře jsou servírované v restauraci Zila. Výborná jídla jsou doplněná širokou nabídkou slovinských i zahraničních vín. Mezi místní speciality patří dezert Primus Cake.

Termální akvapark

Hosté mají neomezený vstup do vedlejšího akvaparku Thermal Park s vodní plochou téměř 3 500 m². Nachází se zde plavecký olympijský bazén, bazén s vlnobitím, pomalá řeka, vyhlídková věž, největší tobogan ve Slovinsku, saunový svět a další atrakce.

Místní termální uhličitá voda o teplotě 39 – 54° C, je čerpána ze dvou vřídel vyvěrajících z hloubky 1050 až 1590 metrů. Voda má blahodárný účinek na rehabilitaci revmatických a degenerativních onemocnění. Zároveň pomáhá léčit nemoci pohybového ústrojí a neurologická onemocnění.

Okolí

Oblast kolem města Ptuj poskytuje veškeré podmínky pro krásnou turistickou i cykloturistickou dovolenou. Na své si zde přijdou milovníci památek, přírody i historie. Kraj je známý i pěstováním vinné révy a výrobou vína.

Zvířata

Pobyt se zvířetem není povolen.

Parkování

Parkovat lze na hlídaném a monitorovaném parkovišti. Poplatek je zahrnutý v ceně pobytu.

Destinace

Ptuj je jedno z nejstarších měst Slovinska. Leží asi 27 km na jihovýchod od Mariboru, tedy asi 4 hodiny autem z Brna. Jeho historie začíná už v době kamenné. V římských dobách bývalo toto město regionálním centrem s více než sto tisíci obyvateli. Nádherný historický vzhled města zůstal zachovaný dodnes. Většina budov v centru města jsou chráněny jako památky. Ve městě se nachází známé termální lázně, ve kterých je bazén s teplotou vody přesahující 40 °C.

Termální lázně Ptuj – to je dovolená ve stylu starého Říma, největší tobogán ve Slovinsku, golf, nejstarší vinný sklep, nejstarší památky Slovinska...

Zdejší lázně se rozkládají na více než 4200 metrů čtverečních vodních ploch s léčivou minerální termální vodou, s třinácti bazény (7 venkovních, 6 vnitřních), četnými skluzavkami, vířivkami, pomalou řekou, bazénem s vlnami a vodními masážemi. Pro relaxaci můžete využít sauny, masáže, koupele, parafínové obklady a různé terapie. Voda má blahodárný účinek na pohybové ústrojí a léčbu neurologických onemocnění.

Ve volném čase můžete vyrazit za památkami městečka turistickým vláčkem, který zastavuje přímo u lázní. Oblíbeným cílem turistů je Ptujský hrad, jehož západní věž je nejstarší dochovanou stavbou ve Slovinsku vůbec.

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování, 3x polopenze formou bufetových stolů v restauraci Zila, dva volné vstupy denně do bazénů a sauny v termálním parku, sleva na vstup do sauny Flavia, vstup do fitness centra, vstup do bazénů v termálním parku před 14:00 v den příjezdu a po 11:00 v den odjezdu, WIFI, parkování

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu ve výši cca 2 € za osobu a noc, registrační poplatek 1 € za osobu a pobyt
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Bungalovy Terme Ptuj: Pobyt s polopenzí 3 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Slovinsko, Terme Ptuj

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Terme Ptuj Bungalovy ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 593 887
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Podravje

3/ 5 2 recenzí

Lenka listopad 2019 Lenka. Realita ohledně termálů absolutně neodpovídala tomu, co nabízela ck. CK nabízela 3.500 m2 vodní plochy s mnohými atrakcemi pro dět... celá recenze

R. červenec 2019 Slovinsko -Bungalovy Terme Ptuj. Během našeho 3 denního pobytu bylo vše v pořádku.Polopenze v restarauci Zila byla velmi dobrá.Sice byl menší výběr (hlavně snídaně... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací

Nezávazná objednávka

Bungalovy Terme Ptuj: Pobyt s polopenzí 3 noci
    Slovinsko, Podravje, Slovinské termály, Ptuj

Cena
4 650 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 593 887

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
4 650 Kč
příplatek za oběd v restauraci Zila - osoba
0
1 080 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč