Hotel Camar Resort Langkawi

  Malajsie, Kedah, Langkawi Island

CAMAR RESORT LANGKAWI

    Malajsie, Kedah, Langkawi Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce

POLOHA: Camar Resort Langkawi je hotel v letovisku Pantai Cenang vzdáleno od pláže Pantai Tengah Beach cca 300 m a mezinárodní letiště je vzdáleno 11 km. UBYTOVÁNÍ: Všechny pokoje v hotelu sou nekuřácky a sou moderne zařízené . Každej pokoj je dobře vybavenej s psacím stolem, bezdrátovým připojením k internetu a TV s plochou obrazovkou, satelitní / kabelové kanály, telefon, klimatizace, extra polštáře, skříň, mini bar, toaletní potřeby, fén, ručníky, župan nebo také zařízení na přípravu kávy a čaje.
VYBAVENÍ A SLUŽBY: Hosté mají na výběr 4 restaurace. První je The Restaurant, kde se podáva místní Malajská nebo také mezinárodní kuchyně formou bufetu a a la carte a otevřena je od 7:00 do 23:00. By The Pool je vždy připravena přímo v hotelovém bazénu nabídnout hostům osvěžujících nápojů a lehkých jídel a otevřena je od 11.00 do 20:00.
The Lounge je moderní salónek a hostům nabízi osvěžující drinky a je otevřeno od 10:00 do 23.00.
Pokud máte rádi romantickou večeři při západu slunce, tak během svého pobytu tak je tu pro Vás plážová restaurace By The Beach a je otevřena do půlnoci.
Dále je v hotelu 24 hodinová recepce, pokojová služba, služba praní , čištění oděvů, služba žehlení nebo také služba concierge, turistické informace s možností zajištění lístků a vstupenek za dodatečný poplatek. SPORT A ZÁBAVA: Bazén a bar v bazénu, pro děti je tady dětský bazén, fitness centrum, opalovací lehátka nebo plážová křesla, ručníky k bazénu/na pláž a za poplatek lázně, šnorchlování nebo rybaření.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 830 909
dnes 8–19 h