Balatontourist Füred Camping&Bungalows

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Balatonfüred

Balatontourist Bungalovy Füred: Rekreační pobyt 4 noci

    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Balatonfüred
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Akce 7=6 (7 nocí za cenu 6) platí v období od 30.4. do 2.7. a od 22.8. do 26.9.

Upozorňujeme klienty, že v období května a června bude z důvodu rekonstrukce docházet k částečnému omezení úseku pláže s tobogánem. V létě 2023 je zde plánováno otevření nově zrekonstruovaných skluzavek a gastronomických zařízení.

Balatontourist Bungalovy Füred

Balatontourist Bungalovy Füred *** leží v lázeňském městečku Balatonfüred přímo u jezera a 1,5 km od historického centra města a promenády. Nabízí komfortní ubytování u jezera Balaton, písečnou pláž, venkovní bazén se skluzavkou, vodní sporty, plážový volejbal, vodní nafukovací hřiště, minigolf, půjčovnu kol, šlapací auta a dětské hřiště. V hlavní sezóně je pro děti a dospělé připravený animační program.

Ubytování

Hostům jsou k dispozici bungalovy pro 3 až 6 osob typu Ingrid A a B, Katrin, Helga, Marcella a Alice. Ke standardní výbavě patří jedna nebo dvě ložnice, obývací pokoj, vybavená kuchyně se sporákem, mikrovlnou troubou, kávovarem a ledničkou s mrazákem  a terasa se zahradním nábytkem. Součástí výbavy je ložní prádlo, prostěradlo a jeden ručník na osobu. Ložní prádlo a ručníky se každý týden vyměňují.

Součástí výbavy domku nejsou ubrusy, utěrky, houbičky na nádobí, papírové ručníky, ubrousky, toaletní papír, čistící prostředky a toaletní potřeby.

Bungalovy typu INGRID A (50 metrů od jezera – 1-5 řada) a INGRID B (100 metrů od jezera) mají rozlohu 50 m² a jsou určené pro max 5 osob. Skládají se ze dvou ložnic obývacího pokoje s možnosti jedné přistýlky a koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Bungalovy Ingrid A nabízejí krásný výhled na jezero. Před bungalovem se nachází terasa se zahradním nábytkem.

Bungalovy typu KATRIN a HELGA (32 – 35 m²) pro 3 nebo 4 osoby jsou pouhých 50 metrů od jezera a skládají se z jednoho obývacího pokoje s vybaveným kuchyňským koutem a koupelnou se sprchou a toaletou. Před bungalovem se nachází terasa se zahradním nábytkem.

Bungalovy typu MARCELA (35 m²) pro 4 osoby se skládají z jedné ložnice, obývacího pokoje, vybavené kuchyně a koupelny se sprchovým koutem a toaletou. K dispozici je také terasa se zahradním nábytkem.

Bungalovy typu ALICE (60 m²) jsou vzdálené 100 m od břehu jezera a jsou určené pro max 5 osob. Skládají se ze dvou ložnic a obývacího pokoje s možností přistýlky, jídelny, vybavené kuchyně a koupelny se sprchou a toaletou. K dispozici je také terasa se zahradním nábytkem.

Mapka areálu

Pláž

Hned u kempu najdete písečnou pláž a zatravněné slunící plochy. Na pláži se nacházejí dva tobogány, které jsou v provozu od 15.6. do 20.8. a jsou pro ubytované hosty zdarma. Od konce května má voda v Balatonu teplotu vody od 17 – 20 °C a je vhodná ke koupání. V létě se ohřeje až na 24 – 26 °C. V obcích kolem Balatonu jsou dobře udržované travnaté pláže

Bazény

Součástí komplexu je venkovní bazén s dětskou skluzavkou. Mimo sezonu je otevřen od 10:00 do 16:00. V letní sezoně je v provozu až do 18:00

Sport a rekreace

Pro hosty je k dispozici dětské hřiště, malé fotbalové hřiště, volejbalové hřiště, vodní nafukovací hřiště a plážový volejbal. Milovníci aktivního odpočinku zde dále najdou tenisové kurty, minigolf, stolní tenis, půjčovnu kol, půjčovnu kajaků, loděk a surfařského vybavení. Golfové hřiště je vzdáleno 10 km od komplexu. Ve vysoké sezoně (konec června – konec srpna) je pro děti a dospělé připravený animační program.

Gastronomie

Ve středisku se nachází 4 restaurace, bar, bufet a zmrzlinový stánek.

Obchody a další služby

Součástí komplexu je recepce otevřená mimo sezonu od 8:00 do 16:00 a v sezoně od 8:00 do 20:00, obchod s potravinami, novinový stánek, malé tržiště, směnárna a internetový koutek.  WIFI ve dostupné zdarma do 200 MB ve WIFI zóně nebo za poplatek v celém kempu. Za poplatek dále můžete využít prádelnu, sušičku nebo trezor.

Zvířata

Pobyt se zvířetem není v kempu možný

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat přímo u bungalovu.

Okolí

Balatonfüred je hlavním městem severního břehu a díky lázeňské tradici a termálním pramenům je také  jedním ze základních center pro léčbu srdečních chorob. Ve městě je přístav, placené pláže a síť hotelů, penzionů a kempů. Milovníci aktivního odpočinku zde najdou tenisové a squashové kurty, minigolf, bowlingové centra a možnost jízdy na koni. Z kulturních památek za návštěvu stojí Tiháňský poloostrov s klášterem a nádherným výhledem na jezero nebo městečko Veszprém ležící 20 km od jezera.

Destinace

Balatonfüred leží na severní straně Balatonu, která je charakteristická kopcovitým rázem krajiny a členitějším pobřežím jezera. Nachází se zde historické památky, zříceniny hradu, jachtařské kluby a nespočet turistických atrakcí. Letoviskem vedou rovněž dobře značené cyklotrasy, které jsou součástí okruhu kolem Balatonu.

Nejkrásnější části této balatonské krajiny zformovaly vulkanické síly. Podél jezera vyvěrají po tuctech sirné prameny s blahodárnými účinky na zdraví.

Balatonfüred je nejstarším lázeňským centrem u Balatonu. Léčí se zde hlavně srdeční choroby. Již v minulých stoletích byl Balatonfüred vyhledávaný budapešťskou smetánkou a vysloužil si tak přezdívku „Balatonská riviéra“. Dnes je proslulý mimo jiné i jako jachtařské středisko. Chloubou města je krásná nábřežní promenáda s pamětními deskami osobností a lázeňský park s mnoha sochami včetně tzv. Panteonu. Dnes patří k nejnavštěvovanějším a turisticky nejrušnějším letoviskům přímo u Balatonu.

Základní cena zahrnuje

  • 4x ubytování v bungalovech, využití energií (voda, elektřina), vstup do venkovních bazénů (v letní sezoně), animační program (v letní sezoně), závěrečný úklid, zapůjčení ručníku a ložního prádla, parkování

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu ve výši 660 HUF / osoba starší 18 let / noc
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Balatontourist Bungalovy Füred: Rekreační pobyt 4 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Balaton, Balatonfüred

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Balatontourist Füred Camping&Bungalows ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 615 092
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

Balatontourist Bungalovy Füred: Rekreační pobyt 4 noci
    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Balatonfüred

Cena od
4 167 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 615 092

Pobyt

celá ubytovací jednotka
1
12 500 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
275 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
170 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč