Camping Sokol

Česko, Praha a okolí, Praha

Camping SOKOL

  Česko, Praha a okolí, Praha
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování - pronájem bungalovu nebo stanového místa (v počtu dle zvolené délky pobytu), parkování, spotřebu elektřiny, v bungalovu ložní souprava vč. povlečení, závěrečný úklid.

Balíček 2

Týdenní pobyt zahrnuje zvýhodněné ubytování - pronájem bungalovu nebo stanového místa na 7 nocí za cenu 6, parkování, spotřebu elektřiny, v bungalovu ložní souprava vč. povlečení, závěrečný úklid.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Čtyřhvězdičkový Camping Sokol Praha se nachází v přírodě a zároveň blízko centra Prahy. Je to ideální místo pro rodiny s dětmi a pro seniory, kteří chtějí zůstat na dovolené v kontaktu s přírodou, a přitom být během několika desítek minut v centru metropole.

POLOHA

Velmi oblíbený kemp s dlouhou historií (již více než 50 let) v hezkém a klidném prostředí obce Dolní Počernice (část Prahy 9) vedle největšího pražského rybníku, který se nalézá v zámeckém parku, zámecká zahrada je vhodná k procházkám, venčení psa či krátkým výletům na kole. Dopravní spojení do centra Prahy je velmi dobré vlakem (12 minut), veřejnou dopravou (pravidelné autobusové spojení a metro) i autem. Na nádraží Praha Dolní Počernice můžete využít dopravu minibusem kempu.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, restaurace s velkou zastíněnou letní zahradou, nově zrekonstruované společné sociální zařízení, minimarket, hotelový trezor, velký plavecký a malý dětský bazén, obří venkovní šachovnice, trampolíny, stolní tenis, animační programy pro děti, minibus (přeprava na nádraží), internet (ZDARMA), nabídka fakultativních výletů, bezbariérový přístup. Celý areál je oplocen, v noci osvětlen a hlídán.

VYBAVENÍ POKOJŮ

5lůžkové bungalovy FLORIDA, (2 ložnice - 1. dvoulůžko, 2. dvě oddělená lůžka a palanda v patře, možnost přistýlky - rozkládací gauč v obývacím pokoji), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), vybavená kuchyň (plynová varná deska, digestoř, lednice s mrazákem, karma, mikrovlnka, kávovar, hrnce, pánve, nádobí, příbory atd.), ručníky nutno vzít s sebou. Místa pro stan či přívěs, (travnatá místa 80 m2, na slunci i v polostínu), společné soc. zařízení, elektrická přípojka CEE, některé s vodní přípojkou, společná kuchyňka a prádelna (zdarma). Parkování u bungalovu (stanového místa) zdarma. Kemp dále nabízí na vyžádání: 6lůžkové bungalovy (HAWAII, vlastní soc. zařízení (sprcha, samostatné WC), 3 ložnice (dvoulůžko a 2x dvě lůžka), vybavená kuchyň (plynová varná deska, digestoř, lednice s mrazákem, karma, mikrovlnka, kávovar, hrnce, pánve, nádobí, příbory atd.), ručníky nutno vzít s sebou.

STRAVOVÁNÍ

vlastní (vybavená kuchyňka v bungalovu nebo společná kuchyň v areálu (bez nádobí)). Restaurace v kempu nabízí denně chutné snídaně, obědy, večeře a nejlepší pivo v okolí. Restaurace má příjemný interiér a velkou letní zahrádku pod vzrostlými lípami.

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

V blízkosti kempu - volně přístupný rybník s pozvolným vstupem (100 m), tenisové kurty (150 m), golf Černý Most (800 m), fotbalové hřiště (700 m). V červenci a srpnu dětský klub Camping kids. Obchodní centrum Černý Most, Outlet Fashion Arena či nákupní centrum Europark Štěrboholy.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 053 750
dnes 8–19 h