Cape Kudu Hotel

  Thajsko, Ko Yao Noi

Cape Kudu Hotel

    Thajsko, Andamanské moře, Ko Yao Noi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Resort leží na ostrově Koh Yoa Noi. Z letiště na Phuketu se za 20 min. dostanete do přístavu Bang Rong Pier, cesta do Manon Pier na Koh Yao Noi trvá 30 minut, dále asi 15 minut jízdy do hotelu. Z Krabi z přístavu Thalane Pier trvá cesta na ostrov rychlou lodí asi 20 minut a tradiční lodí asi 40 minut. Resort se nachází na jihovýchodě ostrova obklopen překrásnou přírodou s výhledy na Andamanské moře.

Ubytování

Pokoje jsou vybaveny v elegantním rustikálním stylu a jsou rozděleny do několika kategorií. Pokoje typu Deluxe mají balkon s lehátky, širokoúhlou kabelovou TV, DVD přehrávač, klimatizaci, koutek na přípravu kávy a čaje, mini bar, bezpečnostní schránku, koupelnu s vanou a sprchou, vysoušeč vlasů a Wi-Fi připojení zdarma. Pokoje typu Pool Villa mají přístup z pokoje do zapuštěného bazénku na terase, pokoje typu Robinson Crusoe jsou apartmá s obývacím pokojem a ložnicí.

Vybavení a služby

Restaurace Hornbill nabízí posezení uvnitř v elegantní restauraci či venku pod hvězdami či ve společnosti tukanů a podává pokrmy z mezinárodní kuchyně. Long Island bar je umístěn vedle restaurace v rustikálním pavilonu a nabízí klasickou nabídku koktejlů, v Café Kantary si můžete posedět u kávy, zákusků či čerstvého pečiva.
Recepce otevřená 24 hodin denně, Wi-Fi připojení zdarma po celém hotelu, pokojová služba, knihovna.

Sport a zábava

Bazén, sluneční terasa, romantické privátní večeře na pláži, výlety na kolech, výlety na jachtě při západu slunce, výlet na Koh Kudu – ostrov severně od Koh Yao Noi s průzračnou lagunou, pláže s bílým pískem a památným stromem, výlet na humří farmu, výlet na Koh Hong tradiční lodí, výlety na okolní ostrovy, pronájem člunu, půjčovna kol, půjčovna kajaků a šlapadel, knihovna, hodiny jógy, kurzy batikování ve vesnici, kurz vaření, kurz thajského boxu.

Stravování

- snídaně

Doprava

- letecky

1. den

VÍDEŇ - THAJSKO
Odlet z Vídně s mezipřistáním. Občerstvení během letu.

2. den

KOH YAO NOI
Přílet na Phuket, transfer na KOh Yao Noi. Transfer do hotelu, ubytování. Nocleh.

3-13. den

KOH YAO NOI
Volný čas na koupání a opalování. Využívání služeb hotelu. Možnost fakultativních výletů.

14. den

PHUKET
Transfer z hotelu na letiště v Phuketu a odtud let do Evropy.

15. den

THAJSKO - VÍDEŇ
Odlet do Vídně s přestupem. Občerstvení během letu. Přílet do Vídně.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 147 624
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací