Casa de Campo Resort & Villas

  Dominikánská republika, La Romana

Casa de Campo Resort and Villas

    Dominikánská republika, La Romana
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • jeden z nejluxusnějších hotelů na ostrově
  • golfové hřiště
  • pro náročné cestovatele
  • kulinářské speciality v 7 restauracích
Letovisko

La Romana

Umístění

Luxusní turistický komplex Casa De Campo Resort & Villas, který je považován za jeden z nejlepších v oblasti Karibiku! Casa de Campo Resort & Villas otevřel již před 50 lety jako jeden z prvních resortů v Dominikánské republice.Hotel se nachází 8 minut od letiště Casa de Campo / La Romana International Airport, 60 minut od letiště Las Americas International Airport v hlavním městě Santo Domingo a 70 minut od letiště Punta Cana International Airport ve městě Punta Cana. Resort leží přímo u moře.

Pláž

písčitá, lehátka zdarma, palmy poskytující stín

Hotel

Resort je proslulý nabídkou sportovních služeb - 2 venkovní bazény, střelnice, jízda na koni, pólo, tenisové centrum, s 13 kurty, hlubokomořské rybaření, privátní hotelová písčitá pláž, plachtění, kajak, offroadové vyjížďky v autech, 3 osmnáctijamková mistrovská golfová hřiště navržená Petem Dyem. Kromě mohou hosté relaxovat na nádherné pláži nebo ve zdejším wellnes centru.

Pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny mahagonovým nábytkem, minibarem, žehlící soupravou, SAT TV, radiem, koupelnou/WC. Pokoje mají terasu s výhledem do zahrady.Návštěvníci mohou být ubytováni buď v komfortních, ale konvenčních pokojích nebo si také mohou pronajmout celou vilu s několika ložnicemi, obývacím pokojem a privátním bazénem.POKOJE: každý pokoj je vybaven koupelnou s WC, sprchou a vanou nebo vířivkou, klimatizací, fénem na vlasy, LCD TV se satelitem, Blu-Ray přehrávačem, rádiem s dokovací stanicí pro iPod či iPhone, WiFi, telefonem, minibarem, kávovarem, trezorem a pěknou terasou.VILKY: nabízejí od tří do pěti ložnic, každá je klimatizovaná, má televizi a oddělenou koupelnu. V každé vile je plně vybavená kuchyně, obývací a jídelní část a privátní vířivka nebo bazén.

Stravování

Snídaně
All Inclusive: 24 hodin, zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Během večera je vyžadováno formální oblečení.

Rekreace

Zdarma: fitness, živá hudba a večerní přestavení, jízda na koních Za příplatek: masáže, sauna, wellness a lázně, tenis, vodní sporty, golf (cca 3 km od hotelu), horská kola, rybarení, jízda na koních atd.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdů
  • počet noclehů dle smlouvy o zájezdu
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby česky mluvícího delegáta
  • pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Casa de Campo Resort and Villas *****
Lokalita dle pořadatele: Jižní pobřeží, La Romana - Bayahibe
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Casa de Campo Resort & Villas *****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 665 264
dnes 8–19 h

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

Casa de Campo Resort and Villas
    Dominikánská republika, La Romana

Cena
69 119 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 665 264

Zájezd

dospělá osoba
2
69 119 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč