Casa Florida Hotel & Spa

  Mauricius, Severní pobřeží, Pereybere

Casa Florida

    Mauricius, Severovýchodní pobřeží, Pereybere a Poste Lafayette
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Hotel Casa Florida se nachází na ostrově Mauritius, v oblasti Pereybere. Jedná se o hotel v kategorii 2*. Pláž je vzdálena cca 5 minut chůze. Centrum letoviska, s několika restauracemi, bary a obchody se nachází v blízkosti hotelu.

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, restaurace s nabídkou specialit jak tradiční tak mezinárodní kuchyně, venkovní bazén, knihovna, dětské hřiště, možnost zapůjčení jízdních kol a skútrů.

Ubytování: Hotel nabízí ubytování ve 74 pokojích, k jejičhž standardnímu vybavení patří vlastní sociální zařízení nebo stropní ventilátor, televize, telefon. Za příplatek pokje s kuchyňkou nebo apartmány.

Stravování: Stravování je zajištěno formou snídaně nebo polopenze.

Pláž: Pláž s bílým pískem se nachází cca 5 minut od hotelu.

Sport a zábava: Vodní sporty na pláži, tenisové kurty, posilovna, stolní tenis, venkovní bazén, cca 10 minut jízdy autem se nachází letovisko Grand Baie, kde naleznete bezpočet možností zábavy, nákupů a nočního života.

U vánočních a silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný vánoční a silvestrovský příplatek & informace v CK.

Program pobytového zájezdu:
1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Mauritius.

2.den - přílet na Mauritius, transfer do hotelu, ubytování. Volný program.

3.den - 2 dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Mauritia do Prahy (Vídně).

Poslední den: let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.

Odlety na Mauritius - odlety každý den, na libovolný počet nocí!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Casa Florida Hotel & Spa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 443 997
dnes 8–19 h

Lokalita

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací