Hotel Cascade

  Česko, Ústecký kraj, Most

CASCADE

    Česko, Krušné hory, Ústecký kraj, Most
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky, (manželská postel nebo dvě oddělené postele) Spr.+WC, LED SAT/TV, Wi-Fi, minibar, fén. Přistýlka je pevné lůžko.

STRAVA

Polopenze - snídaně studený a teplý bufet, večeře 3 chodové jednotné menu (polévka, hlavní chod, salát nebo dezert).

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Dovolená POD ROZHLEDNOU: • (vzdálenost 3,2 km), 399 m. n. m., 118 schodů Jednadvacetimetrová rozhledna, ze které máte výhled na Most a jeho okolí, Krušné hory a přilehlá oblast Českého Středohoří. Rozhledna se nachází v hradním areálu. Provozní doba (bez záruky): květen - září (denně 9:00 - 18:00) Vstupné (bez záruky): dospělí: 25 Kč, děti: 15 Kč

DÍTĚ

Jedno dítě do 5,9 let na přistýlce nebo bez lůžka s polopenzí ZDARMA. Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 plně platících osob. Na ověření je možná dětská postýlka ZDARMA.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

Jezero Matylda a přírodní koupaliště Benedikt - 2 km Aquadrom - venkovní a vnitřní koupání - 1 km

PARKOVÁNÍ

Zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

200 Kč/den

POZNÁMKA

Pobyt začíná příjezdem od 14.00 do 20.00 hod a večeří v den nástupu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

POBYT CASCADE (3) na 4 dny/3 noci, nástup libovolný - 3x ubytování s polopenzí - 1x Sleva 50% - 1,5 hod na SPA fitness (čas čerpání nutno hlásit při příjezdu, nevztahuje se na masáže) - 1x voucher za 50 Kč na kávu se zákuskem (platba na místě) - parkování, rekreační poplatek, Wi-Fi Pobyt nelze zakoupit pro 1 osobu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.2

POBYT CASCADE (4) na 5 dní/4 noci, nástup libovolný - 4x ubytování s polopenzí - 1x Sleva 50% - 1,5 hod. na SPA fitness (čas čerpání nutno hlásit při příjezdu, nevztahuje se na masáže) - 1x voucher za 50 Kč na kávu se zákuskem (platba na místě) - parkování, rekreační poplatek, Wi-Fi Pobyt nelze zakoupit pro 1 osobu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.3

POBYT CASCADE (6) na 7 dnů/6 nocí, nástup libovolný - 6x ubytování s polopenzí - 1x Sleva 50% - 1,5 hod. na SPA fitness (čas čerpání nutno hlásit při příjezdu, nevztahuje se na masáže) - 1x voucher za 50 Kč na kávu se zákuskem (platba na místě) - parkování, rekreační poplatek, Wi-Fi Pobyt nelze zakoupit pro 1 osobu.

CELKOVÁ KAPACITA

168 pokojů - 350 lůžek

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: parkování, rekreační poplatek, Wi-Fi, úschova kol.

DÁLE PRO VÁS (léto)

TIPY NA VÝLETY Město Most - Hipodrom, Autodrom, Polygon, Aquadrom, Escape Most, přesunutý Kostel Nanebevzetí Panny Marie - Hrad Hněvín - Přehrada Fláje - Zámek Jezeří a Korozluky - Zoopark Chomutov - Offroad Safari - Cisterciárský klášter Osek s pivovarem Ossegg - 3D bludiště Osek - zámecké vinařství Třebívlice

REKREAČNÍ POPLATEK

V ceně

PROČ K NÁM ?

Město Most skrývá zajímavou historií, unikátní technické památky a mnoho možností aktivního odpočinku.

VYBAVENÍ

Recepce, restaurace s výbornou kuchyní, kavárna, letní terasa, konferenční sály, vinárna, parkoviště. SPA a Wellness - sauna (finská, pára a aroma), odpočinková zona (2 lehátka vyhřívaná), masáže, Kneippova lázeň, ledová fontána, fitness.

POLOHA

Moderní městský hotel se nachází v samém centru města.

PŘÍJEZD AUTEM

Směrem do centra města, značeno poutači.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusová zastávka 200 m

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakové nádraží 1 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Cascade ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 191 238
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-cascade-krusne-hory-cesko-z1191238/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).